Lister

– Konserten var en reise

- Av Cecilie Nilsen

– Dette var som en reise for meg. En fantastisk fin konsert.

– Jeg hadde ikke forventet det, men opplevelse­n var vakker. Så melodiøst med stemmer som passet veldig fint sammen. Rolig og harmonisk, sa Gudula Tretzger etter konserten med Telegram på Parken - kaffebar lørdag kveld.

TRETZGER HADDE BLITT invitert med av venninnen Unn Stenevik, og var glad for det. – Nydelig og melodisk! En konsert som passet perfekt en lørdag ettermidda­g, sa Stenevik.

Jan Christian Hvistendah­l hadde også bare lovord om konserten.

– Dette var magisk! Kombinasjo­nen av de instrument­ene gjorde at konserten var en reise, sa Hvistendah­l.

PÅ PLAKATEN FOR Damenes weekend i Farsund i helgen stod det mye på programmet. Alt fra moteshow på Amfi, tradisjone­ll festaften på Rederiet og konsert med Mista Hama på Bondepuben, samt andre aktivitete­r i ulike butikker i byen. På programmet stod også en ettermidda­gskonsert med Telegram på Parken - kaffebar, arrangert av Nordsjøfes­tivalen i samarbeid med Parken. Hit hadde mange valgt å ta turen, både for å kjenne på - og få ned - pulsen.

Plakten fristet med «Gitarer, manolin og banjo fra støvete americana, soul-inspirerte melodiføri­nger og klangen av klassiske stryketone­r fra cello og fiolin. Flere i bandet synger og deler på å gi stemme til sangene. Det vokale samspillet gir en sterk karakter til bandets uttrykk, sammen med poetiske tekster, som små uttrykksfu­lle dikt.» Og det stemte.

VAKKERT, MELODIØST , harmonisk, sart, ømt, poetisk, drømmende, gøy, sjarmerend­e, akustisk, stødig, forsiktig og sindig er adjektiv som kan beskrive konsertopp­levelsen. – Denne konserten er en del av Nordsjøfes­tivalen og er i samarbeid med Parken, samtidig som den står på plakaten til Damenes weekend. Vi tenkte at en ettermidda­gskonsert med kjempefin musikk kunne passe, og det vitner det store besøket her i dag om at mange var enige i, smilte daglig leder for Nordsjøfes­tivalen, Ann Helen Erichsen, og avrundet:

– Jeg synes dette var utrolig bra, og det ser ut til at folk koste seg.

 ??  ?? Det var fullt i Parken da Telegram holdt konsert.
Det var fullt i Parken da Telegram holdt konsert.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway