Lister

Timålstap for FIL

- Av Lars Erik Larsen

FILS håndballda­mer fikk det tøft borte mot Øvrebø lørdag ettermidda­g og tapte til slutt med ti mål.

– Dette var en kollektiv kollaps av hele laget. Vi fikk ingenting til å stemme i dag, sier spillende trener Julie Larsen til Lister.

Etter 15 spilte minutter i Øvrebøhall­en var stillingen 5–5 og målsetting­en om å avslutte sesongen med stil slik spillende trener uttalte etter 28–15 mot Grindheim på hjemmebane virket å vaere mulig å få til. Men i løpet av det siste kvarteret av omgangen var det kun en scoring fra bortelaget. Hjemmelage­t derimot fikk inn 8 mål på samme tid og kunne dermed gå til pause med en komfortabe­l 13–6 ledelse.

– Selv om det var likt etter 15 minutter spilte vi ikke godt. I dag fungerte rett og slett ikke ting for oss. Jeg vet ikke hva som skjedde i dag, sier Larsen.

Etter pause krympet sjumålsled­elsen inn til fire mål ti minutter ut i omgangen. Da våknet Øvrebø igjen og ledelsen økte på nytt til sju mål på stillingen 17–10. Kampen endte til slutt 26–16. Cecilie G. Larsen ble FILS toppscorer igjen med seks mål.

–Det var mye rart fra oss i denne kampen. Vi kaster dårlige pasninger og går på en og en og spiller ikke som et lag. Vi ble enige i pausen om å gå i oss selv og løfte oss alle sammen. Vi spiller litt bedre i andre omgang, men langt i fra så godt som vi vet at vi kan, sier spillende trener.

?? FOTO: TOM ARILD STØLE ?? Julie Larsen var ikke fornøyd med eget lag etter timålstape­t mot Øvrebø lørdag.