Lister

Sjokkerte topplaget

- Sesongens beste forsvarska­mp

- Av Lars Erik Larsen

Martin Vogtmann Parsager mener han merket et ekstra godt humør i laget i forkant av kampen mot topplaget Randesund 3. Det resulterte i et overrasken­de poeng.

– Jeg merket det med en gang jeg kom i garderoben i dag. Alle var glade og veldige klare for kamp. Det gode humøret holdt seg gjennom hele kampen. Vi oppmuntret hverandre i stedet for å snakke hverandre ned. I dag var det bare veldig moro å spille kamp, sier Vogtmann Parsager etter 14–14 mot Randesund 3.

Sterkt poeng

Før kampen mot FIL/IKB hadde Randesund et snitt på 32,3 scoringer på sine 14 spilte kamper. Mot FIL/IKB møtte det et meget sterkt forsvar og bortelaget gikk til pause med kun fem mål, mens FIL hadde åtte. Etter pause hentet topplaget inn tremålsled­elsen etter 14 minutters spill. Like etter gikk de opp i ledelsen på stillingen 9–10, men hjemmelage­t nektet å gi seg og kjempet hardt kampen ut. Selv ikke da Randesund 3 gikk opp i tomålslede­lse sju minutter før slutt ga FIL/IKB opp og sikret til slutt 14–14.

–Vi møter et lag som scorer over 30 i snitt per kamp. Mot oss scorer de kun tre mål i løpet av de 23 første minuttene av kampen. Det er veldig sterkt. Jeg må få skryte av Geir Andre Olsen som står en strålende kamp i forsvar og keeper Torstein Skjerve. Begge gjør en utrolig god kamp, sier trener Gunnar Berstad.

Vogtmann Parsager, som ble hjemmelage­ts toppscorer med fire mål, mener laget knapt har levert en bedre prestasjon denne sesongen.

– Det er i hvert fall beste forsvarska­mp denne sesongen. At vi holder Randesund til 14 scoringer er en av sesongens prestasjon­er i divisjonen.

Jobbet for hverandre

Mot Randesund 3 var det et lag som jobbet for hverandre, mener Berstad, som også er klar på at laget har mer å hente i angrep.

– Selv ikke når vi får utvisninge­r, faller forsvaret sammen. Vi jobber nesten bare hardere. Men det kladder litt i angrep i dag. Det handler mye om at vi ikke får trent slik som vi ønsker fordi vi er for få på treningene. Der har vi mye å hente. Alt i alt er jeg likevel veldig godt fornøyd med laget i dag.

 ?? FOTO: TOM ARILD STØLE ?? Martin Vogtmann Parsager var meget fornøyd med ett poeng mot topplaget Randesund 3 lørdag.
FOTO: TOM ARILD STØLE Martin Vogtmann Parsager var meget fornøyd med ett poeng mot topplaget Randesund 3 lørdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway