Lister

16 baklengs på tre kamper

- Av Lars Erik Larsen

Lyngdal tapte alle sine tre kamper på miniturner­ingen i Søgne. Trener Jan Ove Pedersen stresser ikke av den grunn.

Mot Fløy ble det 4–0 tap. Deretter fulgte 5–1 tap mot Søgne og 7–6 tap mot Naerbø i lørdagens siste kamp for rødtrøyene­s del. Selv om laget slapp inn 16 mål på tre kamper, er ikke lagets trener bekymret.

– Vi mangler flere erfarne spillere og har med oss en del spillere som nettopp er tilbake fra skade og sykdom. Da er det naturlig å at beina ikke flytter seg kjapt nok med en gang. Det vil bare bli bedre. Dette var en grei gjennomkjø­ring for oss, sier Pedersen.

Selv om han ikke er bekymret, legger han ikke skjul på at det som ble prestert på turne- ringen i Søgne ikke er der laget skal vaere.

– Vi mangler struktur både offensivt og defensivt. Det handler om at vi er for lite samspilt med mange som ikke kunne vaere her i dag og med flere tilbake fra skader.

Lyngdal skulle også spilt mot Flekkefjor­d i Søgne, men sistnevnte stilte ikke kamp grunnet kampbelast­ning og skader. Flekkefjor­d spilte imidlertid mot Naerbø og Fløy og Søgne. Mot Naerbø ble det seier 5–2, mens det ble 3–3 mot Fløy. I lørdagens siste kamp mot Søgne ble det 1–0 seier.

– Vi deltok hovedsakli­g på turneringe­n for å få trent på en del ting og teste en del spillere. Vi hadde en god trening i går (fredag) der vi gikk gjennom en del ting og tanken var da å dra dette inn i dagens kamper. Vi spiller flott fotball og er godt sammensatt gjeng som trives sammen. Vi er i rute og gleder oss masse til årets sesong, sier assistentt­rener Ole Tom Røynestad.

 ?? FOTO: TOM ARILD STØLE ?? Lyngdal-trener Jan Ove Pedersen er ikke bekymret tross tre tap i Søgne.
FOTO: TOM ARILD STØLE Lyngdal-trener Jan Ove Pedersen er ikke bekymret tross tre tap i Søgne.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway