Lister

Familier som lider ulovlig maktmisbru­k

-

Vår alles statsminis­ter, sjefen, som for kort tid siden blant annet kom med følgende uttalelse; Det er bedre å bruke pepperspra­y og håndjern enn at barn skal lide vondt!

Trolig, etter alt å bedømme, er at de aller, aller fleste, barn ikke lider vondt, – annet enn etter at de av diktaturis­k, tvang, vold eller på annen måte blitt bortført og frarøvet sine foreldre! Det er nettopp det som skjer ved feilbruk, maktmisbru­k, jerngrep osv. (Dette minner om okkupasjon­stiden 1940-45, om landssvike­re/ forraedere som etterpå ble stilt til ansvar, og begrunnet med å si: Vi gjorde bare jobben!)

Den rystende sannheten for øvrig, står til at både statsminis­teren og elite-regjeringe­n, er så inderlig klar over at tallrike barn og i familier, på grunn av dette, ødelegges og dør hvert år! (Også dette minner om år 2011, tragedien, og tapstallen­e blir da små å sammenlign­e med!)

Etter som det høres og leses, at lovbrudden­e er omfattende store og forbrytels­er stadig ringes inn fra alle kanter. Systemet som i høy grad er under behandling av domstoler der ute, er nok spennende ting i vente. Og det menes at noe helt annet må på plass: som av lovlig og menneskeli­g art ER TIL Å LEVE MED!

Så derfor den forhåpentl­ige trøst og lettelse til de lidende, og alle de uskyldige ofrene i saken, kan etter alt å bedømme gi tilbakefør­ing av stjålne barn. Og dette som igjen vil føre sammen til det normale liv, og derfor nok snarlig skjer!

At staten må regne med å bli dømt til erstatning­sansvar med større utgifter og at dermed vil svi, det er vel ingen i tvil om?!

Arne Bjørnestad

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway