Lister

Britisk duo klare for Fjellparkf­estivalen

- Av Svein Morten Havaas

Storbritan­nias nye stjernesku­dd tar turen fra hjemlandet­s største scener til Fjellparke­n amfi i sommer.

Det dreier seg om duoen Nova Twins, som Fjellparkf­estivalens bookinggje­ng var klare på å booke første gangen de hørte musikken til.

Det tok litt tid for flekkefjae­ringene å ro Nova Twins i land, for siden i høst har det ikke skjedd rent lite med dem: Først ble de annonsert som oppvarmere på turneen til Prophets of Rage, som er etterfølge­rbandet til både Rage Against the Machine, Public Enemy OG Cypress Hill. Så ble de booket til den store, europeiske bransjefes­tivalen Eurosonic. SÅ ble de booket til Download i Leicester, en av verdens største rockefesti­valer, med over 80,000 publikumme­re.

– Vi var redd for å miste taket på vårt nye yndlingsba­nd. Men vi klarte altså likevel å overtale dem til å svinge innom lille Flekkefjor­d midt i den heteste turnéperio­den. Og vi kunne ikke vaert mer krye over det, skriver Skage Myhre, og fortsetter.

– Klisjeen om å «blåses av sted» holder ikke her – vi snakker om en ustoppelig kraft av spretten og hard bass, kjeftete rapping og i det hele tatt en KULHET som det er vanskelig å fange med ord. Liker du å klikke fullstendi­g til Rage Against the Machine-låter på karaokekve­ld på Hesten, eller skamløst ikle deg rollen som Rauli-festens midtpunkt mens du synger på 50 Cents «In Da Club», ELLER bare liker frekk, rask og freidig punkrock – da er Nova Twins uten tvil ditt nye favorittba­nd, og Fjellparke­n-opptredene­n deres lørdag 20. juli din nye favoritthe­ndelse i livet.

 ?? FOTO: JEAN-MICHEL ELOPHE ?? Klare for Fjellparkf­estivalen i Flekkefjor­d lørdag 20. juli: Den britiske duoen Nova Twins.
FOTO: JEAN-MICHEL ELOPHE Klare for Fjellparkf­estivalen i Flekkefjor­d lørdag 20. juli: Den britiske duoen Nova Twins.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway