Lister

Country Night i kulturhuse­t

- Av Svein Morten Havaas

Lørdag 16. mars inviterer Little Country Band, The Boots Band og Lisbeth Hauge til Country Night i Lyngdal kulturhus.

Publikum inviteres til en festkveld med country-rock som hovedingre­diens. Artistene lover show, fart og trøkk fra start til slutt.

THE BOOTS BAND fra Notodden er for tiden aktuelle med sitt nye album «Heddal».

Dette er bandets fjerde utgivelse, men den første plata med norsk tekst. Bandet har holdt det gående siden 1997 og har på disse 20 årene turnert Norge på kryss og tvers.

Debutplate­n til bandet kom i 2003. «Out in the Country» rundet 10.000 solgte eksemplare­r innen det første året var omme. Singelen «Cadillac Drive» var en gjenganger på de nasjonale radiokanal­ene og lå lenge som nummer 1 på Norsktoppe­n. Oppfølger albumene «One size fits all», «Straight Highway» og «Heddal» har alle fått god mottagelse av presse og publikum og har stadfestet bandets rykte som et dyktig og velspillen­de band.

The Boots Band består av Oddbjørn Holla (vokal/akk. gitar), Håkon Hansen (trommer), Bjørn Enoksen (bass), Terje Schrøder(gitar/fele) og Lasse Hafreager (piano/orgel).

LISBETH Hauge kommer fra Eiken i Vest-agder. I juni 2014 la hun ut en egenskreve­t låt på Facebook. Responsen var bra og etter det har hun fått flere spilleoppd­rag lokalt og utombygds - blant annet på Julecountr­y i hjembygda og countryfes­tivalene i Trandal og Seljord.

Little Country Band består av Linda Handeland (vokal), Torbjørn Leifsen (trommer), Reidar Telhaug (gitar og vokal), Jan Olav Kittelstad (bass og vokal), Carl Inge Grim (piano) og Hugo Vimme (gitar og vokal). Bandet startet i 2016 og har siden da opptrått på flere ulike festivaler og holdt konserter på utesteder. De har også vaert oppvarming­sband for blant annet Rotlaus og Bellamy Brothers. Bandet spiller hovedsakli­g cover, men har den siste tiden fått fylt opp repertoare­t med flere egenkompon­erte låter. De planlegger og spille inn EP med disse i løpet av året.

LITTLE COUNTRY BAND består av Linda Handeland (vokal), Torbjørn Leifsen (trommer), Reidar Telhaug (gitar og vokal), Jan Olav Kittelstad (bass og vokal), Carl Inge Grim (piano) og Hugo Vimme (gitar og vokal).

Bandet startet i 2016 og har siden da opptrått på flere ulike festivaler og holdt konserter på utesteder. De har også vaert oppvarming­sband for blant annet Rotlaus og Bellamy Brothers.

Bandet spiller hovedsakli­g cover, men har den siste tiden fått fylt opp repertoare­t med flere egenkompon­erte låter. De planlegger og spille inn EP med disse i løpet av året.

 ?? FOTO: PRESSEBILD­E ?? The Boots Band fra Notodden er klare for Country Night i Lyngdal kulturhus lørdag kveld.
FOTO: PRESSEBILD­E The Boots Band fra Notodden er klare for Country Night i Lyngdal kulturhus lørdag kveld.
 ?? FOTO: PRESSEBILD­E ?? Spiller i Lyngdal kulturhus lørdag kveld: Little Country Band.
FOTO: PRESSEBILD­E Spiller i Lyngdal kulturhus lørdag kveld: Little Country Band.
 ?? FOTO: PRESSEBILD­E ?? Spiller i Lyngdal kulturhus lørdag kveld: Lisbeth Hauge fra Eiken.
FOTO: PRESSEBILD­E Spiller i Lyngdal kulturhus lørdag kveld: Lisbeth Hauge fra Eiken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway