Lister

Reisen begynner nå.

-

OUnder har alle forutsetni­nger for å lykkes, men må selv forvalte dem rett for å holde interessen ved like.

nsdag åpner Under dørene. Undervanns­restauran-ten har fått en internasjo­nal oppmerksom­het som brødrene Stig og Gaute Ubostad bare hadde drømt om. De siste ukene har siste hånd blitt lagt på bygg og interiør for å få restaurant­en ferdig til prøvemidda­g og åpning. Under har åpnet for booking av bord frem til september. De fleste månedene er allerede fullbooket. Det er også åpnet for bestilling av selskaper lenger frem i tid, og noen har sikret seg tid i restaurant­en så langt frem som i 2026. Restaurant­en har ansatt fem personer som har jobbet på restaurant­en

Maaemo, som har tre stjerner Michelingu­iden.

UBOSTAD-BRØDRENE har bevisst brukt lokale leverandør­er. Det knytter hele regionen lojalt til restaurant­en fordi leverandør­ene har eierskap til detaljene. Mediestrat­egien har vaert bevisst. Hele verdenspre­ssen har skrevet om Under, som om Noas Ark skulle ha ankret opp ved Båly. Ifølge Under har disse meldt at de kommer på pressevisn­ing mandag: BBC Travel Show, NBC, Wall Street Journal, Qatar Airways magazine, Norwegian Inflight ZDF, 3sat, Sueddeutsc­he Zeitung, Baunetz.de, 6 Grad Ost, selinalauk. de, Deutsche Bahn, Foodie Magazin, yourlittle­blackbook. com, MILK Decoration, Yonder.fr, Journal-du-design.fr, Discovery magazine, National Geographic Traveler, natgeo.ru, L’officiel Voyage Magazine, Blogger/influenser Politiken, Cook_inc, Gourmet, BO BEDRE, Scandinavi­an Livings, Nordic Livings , Justluxe.com, Taste of Life, Pursuitist.com, GQ, B-EAT, food magazine Germany, Guardian, Financial Times, DOSE, Interni, Der Standard, Wallpaper, Blueprint, Dezeen, Deutsche Welle, Detail, Bonytt, Interiørma­gasinet, D2, NRK, TV2, Aftenposte­n og Faedreland­sv-ennen.

PRESSEOMTA­LE er fint og flott. Men reisen begynner nå. Under må levere mat i verdenskla­sse og opplevelse­r på samme nivå. Utsikten ut i fjorden er en tiltreknin­gskraft, men også den største utfordring­en. Vaerfolden­e gjør at utsikten ikke blir som å titte inn i et ferskvanns­akvarium med en 60 watts lampe over.

UNDER har alle forutsetni­nger for å lykkes, men må selv forvalte dem rett for å holde interessen ved like. Lykke til!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway