Lister

Politiet rykket ut til Ekko

- Av Åse Astri Bakka

Politiet rykket forrige fredag ut til Ekko etter melding om at en mann skal ha oppført seg truende ovenfor barn.

Lensmann Jan Terje Aas i Farsund og Lyngdal bekrefter at det var en hendelse fredag kveld der barn og en voksen mann var involvert.

– Forholdet er ikke anmeldt. Partene har ordnet opp seg imellom i ettertid, opplyser Aas.

Det går flere rykter om hendelsen og hva som har skjedd og hva som ble sagt.

–Det er to parter og de har ikke alltid helt samme oppfatning. Vi har heller ikke spurt etter alle detaljer siden partene har ordnet opp, sier Aas.

Det begge parter er enige om, er at mannen er blitt irritert og har sagt ting som har skremt noen gutter i 10–12-årsalderen. Dette har mannen senere beklaget.

– Guttene har gjort noen rampestrek­er og forkant og så ble mannen sint og sa ting han ikke burde. Det lå ingen reell fare i truslene som ble fremsatt, sier Jan Terje Aas.

Mannen har kontaktet avisen for å påpeke at han ikke truet barn på livet. Situasjone­n skal ha oppstått på Farsund barneskole, der datteren hans skal ha følt seg plaget og truet. Hun ringte faren, som kjørte ut. Ved skolen traff han noen gutter og der var her han uttrykket sinne.

– Jeg er ganske stor av fremtoning, så jeg skjønner at jeg kan virke litt skummel. Men jeg har aldri truet med å ta livet av noen. Det er det viktig for meg å få frem, påpeker mannen.

 ?? FOTO: MALENE SØRENSEN LUNDBERG ?? Lensmann Jan Terje Aas i Farsund og Lyngdal opplyser at partene har ordnet opp seg mellom.
FOTO: MALENE SØRENSEN LUNDBERG Lensmann Jan Terje Aas i Farsund og Lyngdal opplyser at partene har ordnet opp seg mellom.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway