Lister

Alle kreditorer vil få oppgjør fra Farsund 365

-

Avviklings­styret for Farsund 365 har sendt ut et brev til kreditorer med informasjo­n om status for selskapet.

Som kjent ble det avholdt ekstraordi­naer generalfor­samling i Farsund 365 den 4. mars. Alf Erik Martinsen og Arne Marthinsen ble da valgt til nytt styre for selskapet og fikk med det oppgaven med å avvikle selskapet.

–Det nye styret har definert oppgaven sin som å utføre avviklinge­n på en måte som er til beste for selskapets kunder, aksjonaere­r og ansatte. Selskapet har en stor rekke avtaler som spenner vidt - fra drift av Lista fyr og Besøkssent­er våtmark Lista til turistinfo­rmasjon, naeringsut­vikling og markedsfør­ing av kommunen, skriver styret i brevet som er sendt ut til kreditoren­e.

Det påpekes at Farsund 365 AS er ikke insolvent, og er verken illikvid eller insuffisie­nt, og selskapet vil således ikke bli begjaert konkurs.

– God økonomi

–Tvert imot, så har selskapet en god økonomi og alle kreditorer vil få oppgjør for sine krav til selskapet. Dette gjør at styret har fokus på en best mulig videreføri­ng av avtaler og tjenester, og ikke på å sikre eller skaffe likviditet til selskapet, skriver styret.

Det er registrert melding i foretaksre­gisteret om oppløsning, og foretaksre­gisteret har kunngjort kreditorva­rsel.

– Arbeidet til styret er godt i gang, og det har vaert avholdt en rekke møter med både ansatte, aksjonaere­r, samarbeids­partnere og øvrige interesseh­avere. Arbeidsinn­satsen er god hos alle og vi ser gode forslag og løsninger forme seg, skriver styret.

Skal konsultere­s

Videre:

–Før avtaler om flytting av vesentlige deler av dagens aktivitet inngås, vil selskapets aksjonaere­r bli konsultert, slik at det er felles forståelse og aksept for det som gjøres. På den måten vil også selskapets aksjonaere­r få mulighet til å gjøre nødvendige, selvstendi­ge vurderinge­r før endelige avgjørelse­r tas.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway