Lister

Flekkefjor­d vil kjempe

Sterk stall og stor optimisme

- Av Olav Hoel

I Flekkefjor­d er man optimistis­ke foran året sesong i 4. divisjon.

For ettersom klubben har fått tilbake Eirik Osen og Sander Virak fra militaeret og blant annet hentet inn Anders Haukland og keeperen Kai Anton Kleven, føler man at laget er styrket sammenlign­et med fjoråret.

– Dette er kanskje den sterkeste stallen jeg har spilt med i Flekkefjor­d FK. Ting har også og et par rekruttlag, hvis de bestemmer seg, så ønsker vi å vaere med i toppen og kjempe. Selv om det blir tøft, så har jeg et håp om at vi skal vaere med og kjempe om noe i år, sier Liland.

Han legger ikke skjul på at de er et lag som har lyst til å rykke opp.

– Men om det kommer i år eller til neste år er ikke noe vi stresser med. Vi er en gjeng som har lyst til å trene masse, så det er nok ingen på vårt lag som ville reist seg opp og sagt at de ikke vil bli med opp. Her er gjengen villig og har lyst til å gå for det, men samtidig er det ikke en mislykket sesong om vi ender på 2. eller 3. plass heller, sier Liland.

Også trener Øyvind Maude Nedland er fornøyd med hvordan det ser ut før seriestart.

– God oppkjøring

– VI har hatt en god oppkjøring med mye spillere på trening, og fått øvd på nye ting som Svein Hansen og Ingmar Uglem har kommet med. Samtidig som teamet rundt laget har blitt mye bedre, har også spillerne blitt et år eldre. Ting ser bra ut. Vi har hatt litt skader og sykdom i det siste, men regner med at de aller fleste er tilgjengel­ige til seriestart­en, sier Maude Nedland.

Selv har også Liland vaert en av nøkkelspil­lerne til Flekkefjor­d de siste sesongene, og han føler at han er en av spillerne som må ta litt ansvar.

– Nå har jeg vaert her en del år, og det begynner å bli noen kamper, så jeg føler jo jeg er en av de spillerne som er nødt til å ta ansvar. Det gjelder spesielt inn mot denne sesongen. Vi er enda en ganske ung gruppe. Uten at det skal vaere noen unnskyldni­ng, så betyr jo det at vi som har spilt noen år må ta enda mer tak. Både Runar Nilsson, Dan-christer Virak, Svein Terje Sinland, Julian Fedog og jeg er jo spillere som har vaert her sammen i flere år nå og kjenner hverandre, og vi må vaere med

 ??  ?? Lagbilde av Flekkefjor­d FK foran årets sesong. Foran fra venstre: Anders Haukland (ny), Frede Kydland, Sebas Henetha He, Sivert Hansen og Simen Ingebreths­en. Bak fra venstre: Ole Tom Røynestad, Ingmar Uglem, Øyvin brethsen og Simon Meland. Ikke til stede av spillere: Steffan Larsen, Svein Terje Sinland, Ferdinand Kydland,
Lagbilde av Flekkefjor­d FK foran årets sesong. Foran fra venstre: Anders Haukland (ny), Frede Kydland, Sebas Henetha He, Sivert Hansen og Simen Ingebreths­en. Bak fra venstre: Ole Tom Røynestad, Ingmar Uglem, Øyvin brethsen og Simon Meland. Ikke til stede av spillere: Steffan Larsen, Svein Terje Sinland, Ferdinand Kydland,
 ??  ?? Asle Liland forteller at de er et lag som ønsker å gå for opprykk, men at det ikke er noe krise om det ikke skulle skje denne sesongen.
Asle Liland forteller at de er et lag som ønsker å gå for opprykk, men at det ikke er noe krise om det ikke skulle skje denne sesongen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway