Lister

Fra rektor til lederstill­ing

Går til pedagogisk senter

- Av Cecilie Nilsen

Marie-thérés H. Kolnes blir ny leder for Lister Pedagogisk­e Senter, og slutter dermed i jobben som rektor ved Lista ungdomssko­le.

– Jeg gleder meg veldig til å begynne i ny jobb, og ser frem til å arbeide med skole- og barnehageu­tvikling på en annen arena. Det blir spennende å ta større del i Lister-fellesskap­et, og jeg ser frem til å bli kjent med barnehager og skoler i hele regionen, forteller Mariethéré­s H. Kolnes, og legger til:

– Det er mye spennende som skjer innen feltet, med både nettverk, kompetanse­heving, rammeplan og fagfornyel­se, som jeg nå får en mulighet til å vaere med på.

Hun er tilbudt –og har takket ja til – stillingen som leder ved Lister Pedagogisk­e Senter. Hun takker dermed for seg som rektor ved Lista ungdomssko­le.

– Samtidig som det blir spennende med nye arbeidsopp­gaver, er det vemodig å forlate Lista ungdomssko­le. Her har jeg vaert inspektør fra 1999 til 2012 og etter to år som rektor på Ore skole, har jeg vaert her som rektor siden 2014, sier hun.

Kolnes forteller at Lista ungdomssko­le og Farsund kommune har vaert et flott sted å arbeide.

– Jeg tar med meg mange gode minner og mye erfaring videre. Jeg kommer helt sikkert til å savne både kolleger og elever innimellom. Det er ikke fordi jeg ikke trives at jeg nå velger å gå videre, men rett og slett med et ønske om nye utfordring­er og mulighet til å gjøre noe annet innen utdannings­feltet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway