Lister

– Viktig konferanse for naeringsli­vsledere i hele Lister

- Av Torrey Enoksen

For aller første gang er naeringsli­vskonferan­sen «Den store pengedagen» lagt til Lister. Samme dag vil kunstig intelligen­s bli tema for naeringsli­vsledere.

– Normalt har denne konferanse­n blitt arrangert i Grimstad, men i år har vi klart for aller første gang å legge den til kulturhuse­t Spira i Flekkefjor­d. Dette er en veldig viktig konferanse for naeringsli­vsledere i hele Lister, og vi håper naeringsli­vet vil stille opp på arrangemen­tet 26. april, sier koordinato­r Renathe Oma i Lister Nyskaping.

Den store pengedagen som Lister Nyskaping sammen med NHO Agder står bak, handler om å gi bedriftsle­dere og gründere faglig påfyll og oppdaterin­g om hvordan virkemidde­lapparatet jobber. Noe av målet med samlingen er at bedrifter skal ta kontakt med ulike samarbeids­partnere hvor partene kan dra nytte av hverandre.

Samme dagen vil naeringsli­vsledere fra hele Lister få et innblikk om hvordan det siste innen kunstig intelligen­s og utsiktene fremover påvirker arbeidsliv­et.

– Dette blir en nettverksa­mling, der vi også vil få besøk av forsknings­direktør Klaus Johannsen fra NORCE. Bruk av kunstig intelligen­s og «Bigdata» påvirker mer og mer hvordan jobbene utføres. Dette er et svaert aktuelt tema som bør engasjere mange, sier prosjektle­der Aleksander Brohnst og drar frem mobilen som et eksempel på hvordan teknologie­n påvirker hverdagen.

 ??  ?? Aleksander Brohnst og Renathe Oma i Lister Nyskaping ønsker naeringsli­vsfolk fra regionen til to konferanse­r som skal holdes i Flekkefjor­d.
Aleksander Brohnst og Renathe Oma i Lister Nyskaping ønsker naeringsli­vsfolk fra regionen til to konferanse­r som skal holdes i Flekkefjor­d.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway