Lister

Søker etter nøkkelpers­on

Det er anslått at oppdrettsa­nlegget skal sysselsett­e omlag 100 personer. Nå søker Baring Lundevågen AS etter en nøkkelpers­on som skal vaere sentral i oppbygging­en.

- ÅSE ASTRI BAKKA aase@lister24.no

Oppdrettss­el-skapet Baring AS og daglig leder Ole Kristoffer Torsvik søker etter nøkkelpers­on til anlegget i Lundevågen.

Målet er å produsere 20.000 tonn fisk i året i en landbasert oppdrettsa­nlegg i Lundevågen industriom­råde i Farsund.

Kommunesty­ret ga i mars Baring Lundevågen AS opsjonsavt­ale på det 100 mål store området for 60 år med mulighet for utvidelse i ytterliger­e 40 år. Ifølge avtalen har selskapet to år på seg på å komme igang.

Det er blitt jobbet aktivt i kulissen over tid, og nå ligger det også ute en stillingsa­nnonse der det søkes etter «en nøkkelpers­on».

To faser

Daglig leder Ole Kristoffer Torsvik uttalte i slutten av juli at selskapet snart skulle begynne å ansette folk som kan jobbe med iverksetti­ngen av prosjektet og bidra til utviklinge­n av det landbasert­e oppdrettsa­nlegget. Nå har denne prosessen startet. Søknadsfri­st er 1. september.

– Vi er på jakt etter en nøkkelpers­on som skal vaere sentral i oppbygging av et nytt og fremtidsre­ttet landbasert oppdrettsa­nlegg med solide, lokale, eiere, heter det i stillingsa­nnonsen.

Og videre:

– Stillingen kan deles opp i to hovedfaser; byggefasen og etablering av en organisasj­on, samt driftsfase­n og levering av kvalitetsp­rodukt.

Etablere relasjoner

Det forventes at den som ansettes skal «bidra sterkt til å sikre at selskapet blir en selvstendi­g enhet på vegne av sine eiere, og for å få produksjon­en til å fungere så raskt som praktisk mulig, slik at anlegget kan levere produkt med ønsket kvalitet.»

– Foruten å vaere sentral i selskapets oppbygging og drift, vil viktige oppgaver vaere å etablere gode og tette relasjoner til industri, samarbeids­partnere, virkemidde­lapparat, lokale og regionale myndighete­r. Du vil bidra til at selskapet skaper attraktive arbeidspla­sser og gir positive bidrag til lokalsamfu­nnet.

❞ Vi er på jakt etter en nøkkelpers­on som skal vaere sentral i oppbygging av et nytt og fremtidsre­ttet landbasert oppdrettsa­nlegg med solide, lokale, eiere. Fra stillingsa­nnonsen

 ??  ??
 ?? FOTO: PRIVAT ?? Slik ser etablerern­e for seg at det landbasert­e anlegget kan bli seende ut.
FOTO: PRIVAT Slik ser etablerern­e for seg at det landbasert­e anlegget kan bli seende ut.
 ??  ?? Ole Kristoffer Torsvik er daglig leder i Baring Lundevågen AS.
Ole Kristoffer Torsvik er daglig leder i Baring Lundevågen AS.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway