Lister

Snartemo-drapet på «Åsted Norge»

- LARS ERIK LARSEN lars.erik@lister24.no

Bistandsad­vokat

Jorunn Karin Ingebretse­n håper på flere nye tips i Snartemo-saken når den blir tema på «Åsted Norge» mandag.

– Mitt mål er at flest mulig skal se programmet og at det kommer mange nye tips inn i saken. Jeg er helt sikker på at det sitter noen der ute som har informasjo­n som de enten burde fortalt eller som de tenker at politiet allerede kjenner til, sier bistandsad­vokaten til Lister.

Hun er selv ikke en del av «Åsted Norge» mandag, men er glad for av TV 2-programmet tar for seg saken hvor 28 år gamle Daisy May Tran ble funnet død på Urestadveg­en ved Snartemo i Haegebosta­d tidlig søndag morgen 2. juni. En kvinne i 20-årene, fra Litauen ble funnet hardt skadet. Politiet mener de ble påkjørt, men vet fortsatt ikke hvem som kjørte.

– Jeg har fortsatt et håp om at vi skal få et svar i saken og forventer at politiet fortsatt vil bruke nok ressurser for å finne ut hvem som står bak, sier Ingebretse­n.

«Åsted Norge»-reporter Inakristin Lindin sier til Lister at hun har besøkt gården hvor Tran holdt til i forkant av drapet. Tran var en av de mange frivillige som arbeidet dugnad for å lage Norges første Bivrostfes­tival. «Åsted Norge» har også snakket med politi, venner og folk fra området.

– Mitt inntrykk er at mange er opptatt av saken. Vårt håp er jo at vi får inn tips til saken som kan bidra til at man får et svar, sier Lindin.

«Åsted Norge» blir sendt i kveld 21.40 på TV 2.

 ?? FOTO: TOM ARILD STØLE ?? «Åsted Norge» på TV 2 ønsker mange tips om Snartemo-saken mandag kveld.
FOTO: TOM ARILD STØLE «Åsted Norge» på TV 2 ønsker mange tips om Snartemo-saken mandag kveld.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway