Lister

Solid seier for Lyngdal

- LARS ERIK LARSEN lars.erik@lister24.no

Lyngdal-trener, Jan Ove Pedersen er veldig fornøyd med det han fikk se av eget lag i 0–2 seier mot Randesund.

– I dag var det veldig bra fra start til slutt egentlig. Vi presser motstander­en høyt i banen og klarer å hindre at de får i gang sitt eget spill. Med unntak av ti minutter i andre omgang, er vi klart best denne kampen, sier Pedersen til Lister.

August Nissen Dragland sendte Lyngdal i ledelsen etter 55 minutters spill, før Espen Haegeland avgjorde kampen med 0–2 i det 89. minutt. Lørdagens seier sender Lyngdal opp på fjerdeplas­s på tabellen med 35 poeng på 21 kamper. Det er langt bedre enn mange forventet før sesongen.

– De unge har stått fram denne sesongen og fortjener ros for det. I tillegg har de mest erfarne spillere, som Espen Haegeland, levert varene. Jeg er veldig imponert, sier Pedersen.

– Hadde du tatt 35 poeng på 21 kamper om du ble tilbudt det før sesongen?

– Selvfølgel­ig hadde vi det. Det var jo uvisst om vi i det hele tatt kunne stille lag før sesongen. Det har vaert en god sesong for vår del, svarer han.

Lyngdal møter formlaget Søgne i neste kamp, før serieleder Express og Jerv 2 venter på bortebane i de to neste kampene.

– Søgne er kanskje det beste laget akkurat nå, så det blir tøft. Det blir også de to andre kampene. Jeg føler at vi har ingenting å tape i disse kampene. Vi gleder oss samtidig, fordi slike kamper er viktig laering og bra for utviklinge­n av våre unge spillere, sier Pedersen.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Espen Haegeland og August Nissen Dragland scoret for Lyngdal i seieren mot Randesund.
FOTO: PRIVAT Espen Haegeland og August Nissen Dragland scoret for Lyngdal i seieren mot Randesund.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway