Lister

Alvorsprat i garderoben etter nytt tap

- LARS ERIK LARSEN

Flekkefjor­d har nå tapt to kamper på rad mot lag de burde tatt tre poeng mot, mener trener Øyvind Maude Nedland, som tok en alvorsprat i garderoben etter 2–3 mot Våg.

– Det var en dårlig kamp på ny av oss. Vi merker at vi er lite folk på trening om dagen. Så i dag var vi nødt til å ta en alvorsprat med laget etter kamp for å finne ut av hvordan vi skal løse dette. For det er ikke all verdens med motstand vi møter i Våg, sier Ffk-treneren.

Runar Hansson reduserte to ganger, men Våg vant likevel 2–3 på Uenes lørdag. Forrige lørdag ble det tap med samme sifre mot Kvinesdal på bortebane. Nå håper Maude Nedland at klubben kan hjelpe laget med å finne nye treningsti­der som gjør at flere kan komme på trening.

– Spillerne merker jo at enkle ting blir vanskelige. Da blir det ofte tap. Nå er vi nødt til å få folk til å komme på trening. Da må spillerne ta ansvar og så må klubben legge til rette for det.

Han mener samtidig at klubben må finne ut hva som skal vaere veien videre for A-laget i Flekkefjor­d.

– Vi har ingenting å jobbe mot. Alle ambisjoner som vi setter oss, er det vi trenere som har satt. Jeg mener noen i klubben burde tatt litt ansvar og sagt at vi skal kjempe i toppen og at klubben skal legge til rette for det. Slik det er nå mister vi mange spillere hvert år uten at det kommer erstattere. Når det da i tillegg er tynt på juniornivå av spillere, så har vi et problem, sier han.

Flekkefjor­d står med 37 poeng så langt denne sesongen. Kun to poeng foran Lyngdal. På spørsmål om han frykter å bli passert av lyngdølene på tabellen, svarer Nedland slik:

– Det hadde i så fall vaert fryktelig unødvendig.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway