Lister

Storseier for KIL - fortsatt under streken

- LARS ERIK LARSEN lars.erik@lister24.no

Tveit ble som ventet ingen trussel for Kvinesdal lørdag.

Allerede etter sju minutters spill ledet Kvinesdal 0–2 på bortebane etter scoringer av Sander Risnes og Christoffe­r Hansen. Bortelaget skapte flere store muligheter i løpet av omgangen, men det ble ikke flere scoringer i omgangen. Etter ti minutters spill av andre omgang la Ulrik Svindland på til 0–3, før Sander Risnes satte inn sitt andre for dagen. Truls Skailand Risnes fikk aeren av å sette inn 5–0 med sin første scoring på A-laget på overtid.

– Det er en gjennomfør­ing etter boka for vår del. Det handler egentlig kun om å vaere konsentrer­te i oppgjør som dette, fordi vi ser at vi er mange hakk bedre enn motstander­en når vi holder tempoet oppe, sier trener Tore H. Hansen.

Kvinesdal manglet Rolf Eikeland, Kristoffer Brattgjerd og Daniel Vinninglan­d som alle vanligvis starter kampene. På tross av dette, var det et sterkt Kvinesdal-lag som reiste bort til Kristiansa­nd, noe som viser en grei bredde i stallen.

– Det er alltid noen som tar ansvar når noen mangler. Det er gledelig å se. Det er også moro at vi gir unggutter som Kemal, Truls og Adrian en halvtime hver i dag, sier Hansen.

Kvinesdal ligger fortsatt under streken til tross for at de nå har slått Flekkefjor­d og Tveit i sine to siste kamper.

– Tabellsitu­asjonen er uforandret, så vi må bare fortsette å plukke poeng. Det er vi klare for. Vårt mål er å ta tre poeng når Arendal kommer på stadion i neste kamp.

 ??  ?? Kvinesdal kunne juble for ny seier lørdag. Her fra lokaloppgj­øret mot Flekkefjor­d.
Kvinesdal kunne juble for ny seier lørdag. Her fra lokaloppgj­øret mot Flekkefjor­d.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway