Lister

«Åsted Norge»: Fikk inn tips i Snartemo-saken

- LARS ERIK LARSEN/ÅSE ASTRI BAKKA lars.erik@lister24.no

Bistandsad­vokat Jorunn Karin Ingebretse­n håpte på flere nye tips i Snartemo-saken da den var tema på «Åsted Norge» mandag. Og det kom inn tips.

– Mitt mål er at flest mulig skal se programmet og at det kommer mange nye tips inn i saken. Jeg er helt sikker på at det sitter noen der ute som har informasjo­n som de enten burde fortalt eller som de tenker at politiet allerede kjenner til, sa bistandsad­vokaten til Lister i forrige uke.

Sesong-premieren av Tv»-serien ble sendt mandag kveld, og på tampen av programmet ble det opplyst at det hadde kommet inn nye tips i saken i løpet av sendingen. Dette dreier seg om folk som ikke ennå er avhørt i saken.

– Vi ber deg ringe nå slik at venner og familie kan få svar på hva som skjedde med Daisy, appellerte programled­eren direkte til de har viktig informasjo­n i saken - eller til gjerningsp­ersonen.

Jorunn Karin Ingebretse­n var selv ikke en del av «Åsted Norge» mandag, men uttrykte i forrige uke glede over at TV 2-programmet valgte å ta for seg saken hvor 28 år gamle Daisy May Tran ble funnet død på Urestadveg­en ved Snartemo i Haegebosta­d tidlig søndag morgen 2. juni. En kvinne i 20-årene, fra Litauen ble funnet hardt skadet. Politiet mener de ble påkjørt, men vet fortsatt ikke hvem som kjørte.

– Jeg har fortsatt et håp om at vi skal få et svar i saken og forventer at politiet fortsatt vil bruke nok ressurser for å finne ut hvem som står bak, sier Ingebretse­n.

 ?? FOTO: TOM ARILD STØLE ?? «Åsted Norge» på TV 2 ønsker mange tips om Snartemo-saken mandag kveld.
FOTO: TOM ARILD STØLE «Åsted Norge» på TV 2 ønsker mange tips om Snartemo-saken mandag kveld.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway