Lister

Vil trekke krysset naermere Fjordhotel­let

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

John Terje Knutsen ønsker at det skal bli gjort noen mindre endringer på krysset Bekkeveien/ Lauervik terrasse i Farsund.

– I hovedsak ønsker jeg at krysset trekkes i naermere retning Fjordhotel­let. Slik det fremkommer på tegningen vil det nedsenkede nivået som plasseres utenfor min oppkjørsel virke vel pågående, skriver John Terje Knutsen i en epost til Farsund kommune.

Han mener det virker som om trafikken ledes direkte til hans eiendom, noe han føler er unødvendig og en smule ubehagelig.

– Siden folk som ferdes i området hovedsakli­g går langs Lauervik terrasse, så vil dette uten tvil kunne vaere mulig å avslutte dette direkte over opphøyd gangfelt. Om det nå er slik at det skal vaere en kant, for eksempel for å lede vann til kum eller lignende, skal jeg ikke si noe på det, men da må kurven strekkes lenger ut og nivået på gangfeltet bør da følge samme høyde mot min eiendom, eller ved en avrundet asfaltkant, skriver Knutsen.

I tillegg ønsker han også at det blir lagt fartshumpe­r i området.

– Slik trafikken ved Lauervik terrasse er i dag, er det et under at ingen personer har blitt påkjørt til nå. Til tider kjører enkelte bilister langt over fartsgrens­en slik at vi kan høre skrenselyd­ene ved svingen til Skippervei­en. Om dere kunne sette opp en fartshump ved Skogveien, ville dette bidra til en tryggere skolevei. I selve Bekkeveien har vi en fartshump som er mer til irritasjon enn nytte. Jeg håper dere fjerner denne når dere skal vil å utforme det nye krysset, da to humper på under ti meter avstand blir litt vel mye, skriver Knutsen videre.

 ?? FOTO: SVEIN MORTEN HAVAAS ?? John Terje Knutsen har kommet med innspill angående krysset Bekkeveien / Lauervik terrasse i Farsund.
FOTO: SVEIN MORTEN HAVAAS John Terje Knutsen har kommet med innspill angående krysset Bekkeveien / Lauervik terrasse i Farsund.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway