Lister

Vil ha snarlig møte om Faråsveien

- BJØRN HOEL bjorn@lister24.no

Onsdag 18. september vedtok formannska­pet i Kvinesdal enstemmig å opprette et forhandlin­gsutvalg for å løse utfordring­ene med Faråsveien.

Som vi tidligere har påpekt er det en pågående prosess i forhold til hvem som skal asfaltere adkomsten til Faråsveien 18 – 20 og 22. Det er Risa som eier den, men firmaet mener at det ikke er deres ansvar å asfaltere den, slik at det blir mulig for Kvinesdal kommune å holde veien ved like, eksempelvi­s å brøyte snø vinterstid.

– Vi satser på å få til et møte med Risa i oktober, før det nye kommunesty­ret settes, sier ordfører Per Sverre Kvinlaug til Lister.

Forhandlin­gsutvalget vil i tillegg til ordfører Kvinlaug (KRF) bestå av varaordfør­er Lena Rannestad Kloster (H) og Trine Nilsen Klungland (Ap).

– Jeg håper vi skal klare å komme til enighet i løpet av ett møte, sier ordføreren.

Beboeren i Faråsveien, Karoly Krampe, påpeker at han i utgangspun­ktet er positiv, men at han også har sine betenkelig­heter.

– Nå har jeg jobbet med denne saken i tre år uten at det har skjedd noe. Og snart er vinteren her, sukker han.

Han føyer samtidig til at han har tillit til ordfører Per Sverre Kvinlaug, som personlig har involvert seg i denne saken.

– Jeg har naermeste drevet valgkamp for ham denne høsten, og jeg tror at han har fått mange stemmer herfra. Og jeg blir stadig stoppet ved fiskebilen i Liknes, hvor folk spør meg hvordan det går med veien. Jeg håper i det lengste at det blir asfalt her før vinteren, sier Krampe.

 ?? FOTO: BJØRN HOEL ?? Karoly Krampe setter pris på at Kvinesdal kommune nå har satt ned et forhandlin­gsutvalg for å løse floken med Faråsveien.
FOTO: BJØRN HOEL Karoly Krampe setter pris på at Kvinesdal kommune nå har satt ned et forhandlin­gsutvalg for å løse floken med Faråsveien.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway