Lister

– Føles som en seier

- MONA WIKØREN mona@lister24.no

FLIK tok seg sammen og klarte til slutt å sikre seg uavgjort mot Øyestad IF 2 på bortebane søndag.

Trener Tommi Køhn forteller at det ble en i overkant spennende kamp som ble avgjort i FLIKS favør på straffekas­t i de siste spillsekun­dene. Kampen endte med uavgjort 27–27.

Da lagene gikk til pause ledet FLIK med ett mål, med stillingen 15–16.

– Men så tok motstander­ne ledelsen igjen etter pause. Etter en stund lå vi fem mål under og det så veldig mørkt ut, forteller Køhn.

Han legger til at laget klarte å mobilisere mot slutten av andre omgang. Forsprange­t ble innhentet.

– Vi lå under 27–26 da det var 14 sekunder igjen. Vi vant ballen, kontret og fikk straffe helt i sluttsekun­dene. Martin Parsager trådte frem og satte ballen sikkert, sier Køhn og føyer til:

– Det er bare helt fantastisk deilig å komme tilbake på en slik måte. Uavgjort i dag føles som en seier. Og vi er fremdeles ubeseiret. Det er et viktig poeng.

Køhn vil ellers fremheve Anders Vatland fra dagens kamp. Han forteller at Vatland ikke har spilt med FLIK på en stund. Søndag scoret han fire mål.

– Han gjorde en kjempekamp, sier Køhn.

Han legger til at laget ellers spilte veldig bra.

– Vi gjorde noen små feil som kostet litt. Men vi klarer å hente oss inn, tar steget opp og reiser oss. Det føles veldig godt. I dag reiser vi hjem med følelsen av å ha vunnet, oppsummere­r en svaert tilfreds Køhn.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway