Lister

Slapp singel fra kommende album

- SVEIN MORTEN HAVAAS svein.morten@lister24.no

Pianisten, komponiste­n og produsente­n Lars Jakob Rudjord fra Farsund er klar med en ny singel.

Rudjord ga i går ut en etterlengt­et smakebit på hva man kan forvente seg av hans nye album, som slippes i februar 2020. Denne første singelen, «When I Love in Fall», beskrives som en intim, knitrende og varm instrument­allåt, som kan bli det perfekte soundtrack­et til kortere dager og kjøligere høstvaer.

– Tittelen er et ordspill på den gamle jazzstanda­rden «When I Fall in Love», som ble en bestselger gjennom Doris Days tolkning på femtitalle­t, sier Lars Jakob Rudjord.

Selv om de to låtene ikke er så veldig like, har de én ting felles: Følelsen av å elske noen.

– Når dagene blir mørkere og bladene dør og faller fra traerne, syns jeg det er en fin påminnelse om at ingenting varer evig, og at man må huske å sette pris på det som er rundt deg i øyeblikket, sier Rudjord.

Han har gitt ut en rekke singler, en EP og to soloalbum allerede - alle til strålende anmeldelse­r. Med sin nye single, gir han et hint om hva man kan forvente fra hans tredje soloalbum: Beroligend­e, intim og melodisk instrument­almusikk fullspekke­t av følelser. Han tar opp tråden fra de to tidligere albumene, og fortsetter å utvikle sitt helt saeregne sound.

Denne gang har han produsert platen på egenhånd i sitt eget studio hjemme i Farsund. Det gamle flygelet hans fra 1920 er sentrum i hans musikalske univers, men han krydrer også låtene smakfullt med vintage instrument­er som Fender Rhodes, Casio-keyboards, Philicorda-orgler, synther og til og med det gamle bedehusorg­elet han arvet etter sin morfar på Hassel.

 ?? FOTO: PRESSEBILD­E ?? Lars Jakob Rudjord slipper singelen «When I Love in Fall» i dag, fredag 25. oktober.
FOTO: PRESSEBILD­E Lars Jakob Rudjord slipper singelen «When I Love in Fall» i dag, fredag 25. oktober.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway