Lister

FLIK ØYESTAD IF 2 24–23 (12–11)

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

4. divisjon, menn

Listahalle­n, lørdag.

FLIK (mål i parentes):

Christian Krag Simonsen, Kim Håland, Roy Erik Hansen (2), Mathias Danielsen, Tommi Køhn (2), Joachim Andreassen (4), Martin Parsager (11), Torstein Skjerve, Christian Genthner, Endre Buland (3), Kasper Fossland, Kristian Danielsen (2) og Fredrik Danielsen.

har bare vaert med på en trening, men kommer inn og leverer en kjempebra kamp og hjelper oss med å styre. Mathias er med og hjelper oss andre til å roe oss ned og få pulsen tilbake, sier Køhn.

– En hard kamp

Øyestad 2 hadde bare med seg åtte spillere til lørdagens kamp mens mens FLIK kunne stille med en tropp bestående av 13 spillere, så han mener de vinner denne kampen fordi de ville mer og hadde mer krefter.

– Det var en hard kamp. Sist vi møtte dem vant vi også med et mål, tror jeg, så det ble en repetisjon av den. Det var også en slik kamp vi forventet. Det så skummelt ut hele veien, så i dag handlet det om marginer. Heldigvis hadde vi også spillere som tok ansvar, som Martin Parsager og begge keeperne våre som plukker de viktige ballene som holder oss inne i kampen. Selv om vi har noen personlige feil når hodet koker litt på slutten, så var det alt i alt maks innsats av laget i dag, sier Køhn.

Engasjemen­tet merket han også i garderoben i pausen på stillingen 12–11.

– Det var overtennin­g i garderoben i pausen med full diskusjon om ting som ikke fungerte og om hva vi skulle gjøre. Så tok vi en avgjørelse, ble enige og leverte en skikkelig håndballka­mp fra vår side hvor Øyestad slet med å komme inn kampen. Vi ønsket å slite dem ut ettersom de var få folk, men det klarte vi ikke i 1. omgang. Da klarte vi ikke en gang slite ut oss selv, sier Køhn.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway