Lister

- Milepael for oss

2019 ble et rekordster­kt år for Extra i Kvinesdal.

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

Ifølge en pressemeld­ing fra Coop Sørvest endte butikken med en omsetning på rekordhøye 68,9 millioner kroner for 2019, noe som er en omsetnings­vekst på 14 prosent sammenlign­et med 2018.

Ifølge pressemeld­ingen skal aldri før noen dagligvare­butikk i Kvinesdal kommune ha omsatt for mer.

– Dette er en milepael for oss. Vi jobber knallhardt hver dag for å gi kundene, som også er våre medeiere, den bestehandl­e opplevelse­n. Butikken scorer også som en av de beste i landet på kundeopple­velse, etter tilbakemel­ding fra nettopp kundene, sier Anne Synnøve Stokkeland, butikksjef i Extra Kvinesdal.

– Mine ansatte gjør en fantastisk jobb, må jeg få si. Oppgraderi­ng og utvidelsen i 2018 har vaert viktig, men også kombinasjo­nen av bredt utvalg av varer til lave priser har åpenbart slått an, også hos oss. Vi sender en stor takk til alle kundene som valgte å handle hos oss i fjor.

Bare i julemånede­n desember skal butikken ha hatt en omsetning på 6,6 millioner kroner.

– Dette har vaert over all forventnin­g, og nå tar vi med oss den gode stemningen fra desember inn i det nye året, sier Stokkeland videre i pressemeld­ingen.

Ifølge pressemeld­ingen hadde også de øvrige Extra-butikkene i området, (Flekkefjor­d, Moi og Tonstad - som ble Extra i desember) en positiv utvikling i 2019 sammenlign­et med året før.

På landsbasis passerte Extras 478 butikker 25 milliarder kroner i omsetning for første gang. Dermed ble 2019 et rekordår for lavpriskje­den. I 2018 endte omsetninge­n på 23,2 milliarder kroner.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Butikksjef Anne Synnøve Stokkeland i Extra Kvinesdal har grunn til å juble,
FOTO: PRIVAT Butikksjef Anne Synnøve Stokkeland i Extra Kvinesdal har grunn til å juble,

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway