Lister

Klart for ny musikkfest i hallen

- BJØRN HOEL bjorn@lister24.no

– Vi ønsker å gi publikum en helaften med Rotlaus og Dj Moonshiner. I tillegg har vi med oss Norges beste Bon Jovi-tribute band, Dry County, fra Kvinesdal.

Det forteller daglig leder av arrangør, Dalane Event, Sigbjørn Hofsmo.

Lørdag 8. februar tar det, nesten bokstaveli­g talt, fyr i teltet i Banken Arena i Kvinesdal, med inntil fem timer med livemusikk.

– Det ser ut til at publikum setter pris på konseptet. Billettsal­get så langt har gått over all forventnin­g. Nå ser vi frem til et godt samarbeid med lokale krefter i Kvinesdal IL, for å få arrangemen­tet i land, understrek­er Sigbjørn Hofsmo.

Han påpeker samtidig at de har fått mange henvendels­er fra gjester fra Lister-regionen, men også fra folk i Rogaland og- og Kristiansa­nd-området.

– Det vil bli satt opp busser fra Rogaland i vest og Kristiansa­nd i Øst. Erfaringen­e fra fjorårets arrangemen­t var gode og vi har stor tro på at dette vil bli nok en kjekk kveld i Banken Arena, sier Hofsmo.

Arrangøran­svarlig i Kvinesdal IL, Bjørn Morris Egeland, setter stor pris på at Banken Arena blir valgt som konsertste­d.

– Dette blir den tredje store konserten vi huser i hallen. Vi har gjort oppgraderi­nger og tilrettela­gt for slike arrangemen­ter, sier Egeland.

Når det gjelder Rotlaus så snakker vi her om et band fra Ørsta, som ifølge arrangøren har etablert seg som et av landets mest ettertrakt­ede liveband.

Dry County fra Kvinesdal omtaler arrangøren­e som Norges beste Bon Jovi-tribute.

 ?? FOTO: ODD INGE TEIGE/ROTLAUS ?? Rotlaus kan oppleves i Banken Arena i Kvinesdal 8. februar.
FOTO: ODD INGE TEIGE/ROTLAUS Rotlaus kan oppleves i Banken Arena i Kvinesdal 8. februar.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway