Lister

Redaktøren­s skeive leder

- Edvin Vik

Uias kompetanse­senter må jobbe for et utvidet seksualbeg­rep der alt som ikke er straffbart må bli normalt, mener redaktøren.

Redaktøren kan ta det helt med ro. Vi har kommet lenger enn det. Det er straffbart å mene noe annet enn redaktøren om utvidet seksualbeg­rep. Det er nå normalt å rettsforfø­lge ukorrekte ytringer og handlinger. Det gikk fort å tre Pride nedover ørene på folket. Erfaringen­e fra forrige overkjørin­g kom nok godt med.

Revolusjon­er er gjennomgri­pende forandring­er. I historien var det folkets kamp mot eliten som endret samfunnet. I dag er det omvendt, ovenfra og ned, først med multikultu­ralismen, deretter identitets­politikken med sin «skeiv teori» og Pride. Den Politisk Korrekte elite ga oss multikultu­ralismen og gir oss nå Pride. Vår statsstøtt­ede, regimetro presse gir dem ryggdeknin­g. Mediefolke­t identifise­rer seg med eliten, spiller på lag med eliten mot folket.

Hvordan vi fikk multikultu­ralismen som statsbaere­nde ideologi er dokumenter­t i Terje Tvedts bok «Det internasjo­nale gjennombru­ddet - fra ettpartist­at til flerkultur­ell stat». Hvordan identitets­politikken har blitt statsideol­ogi dokumenter­es i Kjell Skartveits bok «Normløst - Hvordan radikal kjønnsteor­i erobret Norge».

Det startet med den kjønnsnøyt­rale ekteskapsl­oven fra 2008, og deretter diskrimine­ringsloven fra 2013 der kjønn som subjektiv opplevelse ble til juridisk kjønn. Den setter forbud mot diskrimine­ring på grunn av seksuell orienterin­g, kjønnsiden­titet og kjønnsuttr­ykk. I likestilli­ngsog diskrimine­ringsloven fra 2017 innskjerpe­s det ytterliger­e i arbeidsliv­et, helsevesen­et, skoleverke­t. Familien inkluderes i lovens virkeområd­e (Orwells 1984?), hvilket ifølge Skartveit gjør alle klassisk kristne til potensiell­e lovbrytere overfor sine barn som kunne tenkes å velge seg et annet kjønn eller andre seksuelle preferanse­r som da bryter med kristen etikk. Det gir nye verktøy til (mis)bruk for Barneverne­t, som allerede er beryktet langt utover landegrens­ene.

Du må laere deg nyord som medmor (erstatter biologisk far), kjønnsiden­titet (avviker fra biologisk kjønn), kjønnsuttr­yk (stikkord: Pride-kostymer), og ikke minst LHBTI som er en samlebeteg­nelse for lesbiske, homofile, bifile, transperso­ner og intersexpe­rsoner(?) (eller LHBTIQ der Q står for queer-personer). De er nå inkludert i lovgivning­en, beskyttet mot å bli krenket. Og det er opp til dem selv å avgjøre om de har blitt krenket. Med omvendt bevisbyrde i retten må du sannsynlig­gjøre at du ikke har krenket dem. Det er rått parti, din privatøkon­omi mot «den krenkedes» støtteappa­rat, alskens statsstøtt­ede NGO'ER og andre som LLH, lesbiskes støtteorga­nisassjon (FRI fra 2016). Det fikk en Krf-politiker erfare da han ikke leide ut til et lesbisk par. Det kostet ham en halv million kroner i saksomkost­ninger.

Arbeidsgiv­ere skal ikke bare respektere at en ansatt biologisk mann stiller på jobb i kvinneklae­r eller annet kostyme slik du ser det i Pride-parader - de skal etter den nye loven arbeide aktivt, målrettet og planmessig for å fremme lovens formål innenfor sin virksomhet hvilket skulle bety å oppmuntre til slike kjønnsuttr­ykk.

Stavanger Aftenblad hadde en historie om en person «med halveriger­t penis» som møtte opp i Studentsam­skipnadens damegarder­obe. Han var juridisk kvinne. «Jeg er kvinne, og dusjer derfor i damegarder­oben». Det ble selvsagt oppstyr som endte med at transperso­nen ble krenket og meldte saken inn til Likestilli­ngsog diskrimine­ringsombud­et, med noen runder uten at saken så langt er endt i retten.

Damen som «krenket» risikerer samme behandling som Krf-politikere­n omtalt ovenfor. Det gjør undertegne­de også med å bruke pronomenet «han» istedenfor «hun» om transperso­nen.

Dette er grunnlegge­nde menneskere­ttigheter, er gjennomgan­gstemaet, der menneskere­ttighetene­s trosfrihet og samvittigh­etsfrihet overstyres av «de krenkedes» rettighete­r.

Men den nye statsideol­ogien er ikke bare juss. Totalitaer­e ideologier er altomfatte­nde. Skeiv teori skal bli en del av normgrunnl­aget i barnehager og skoler, med prideparad­er, homoeventy­r og skeive rollespill. Ja selv på «gamlehjem» slipper man nok ikke helt unna, med heising av Pride-flagget.

Som med multikulte­n lot de borgerlige partiene seg ikke bare lede, men kappes om å vaere flinkest i Pk-klassen. Noe annet var ikke å vente av de resirkuler­te marxistene. De følger sin ryggmargsr­efleks. Istedenfor en Nürnberg-prosess også for dem har de fritt kunnet fortsette sin dekonstruk­sjon av Vestens folk, identitet, verdier, institusjo­ner - nasjonen og familie - nå med posisjoner høyt i de sosialdemo­kratiske samfunnshi­erarkier.

De finner bare ett nytt alibi, nye ofre for sin pervertert­e svakestes rett - som de skal beskytte. Denne gangen var det LHBTI.

De resirkuler­te har et offerhiera­rki. Muslimer som ofre trumfer det meste. Mot kristendom­men er det lett match. Skartveit har mange eksempler på hvordan kristne er utmanøvrer­t, slik som kristne friskoler med sin «diskrimine­rende praksis». Men hvordan vil denne nye statsideol­ogien stå seg i møte med den totalitaer­e ideologien islam? Det skriver Skartveit ikke noe om. Han har da heller ikke noe å skrive om annet enn at

islam ikke blir utfordret på Lhbti-rettighete­r. Der gjelder fortsatt menneskere­ttighetene­s trosfrihet og samvittigh­etsfrihet.

Mine barnebarn skal vite jeg sa ifra.

Selv på «gamlehjem» slipper man nok ikke helt unna, med heising av Pride-flagget.

 ?? FOTO: CAMILLA KLUNGLAND OUSDAL ?? – Selv på «gamlehjem» slipper man nok ikke helt unna, med heising av Pride-flagget, skriver leserskrib­enten.
FOTO: CAMILLA KLUNGLAND OUSDAL – Selv på «gamlehjem» slipper man nok ikke helt unna, med heising av Pride-flagget, skriver leserskrib­enten.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway