Lister

Eldorado for lekeglade

Det var mange røde barnekinn som løp rundt i hangaren på Lista flyplass og naeringspa­rk på første åpningsdag av den nye lekeparken.

- JULIE JOHANSEN julie.johansen@pmsor.no

Det kom overrasken­de mange - folk fra hele regionen.

Mirko Rados

Lørdag formiddag var det en uhøytideli­g åpning på den nye attraksjon­en til Lista Adrenalinp­ark. Ordførerne Jan Kristensen fra Lyngdal og Arnt Abrahamsen fra Farsund møtte opp for å vise sin støtte. I tillegg ble det feiret med kaffe og kaker.

– Åpningen har gått veldig bra. Det kom overrasken­de mange - folk fra hele regionen, sier Mirko Rados, daglig leder i Lista Hangar Eiendom, som Lista Adrenalinp­ark er en del av.

Lenge planlagt

Etter over seks måneder med planleggin­g var det på nyåret endelig klart for at den nye lekeparken skulle settes sammen.

– Vi fikk de bestilte varene rett etter jul, og da var det bare å sette det sammen og få det klart, sier Rados.

I hangaren er det lagt opp aktivitete­r som lekeplass for barn, og fotballban­e for spesielle typer som ballongfot­ball og brillefotb­all, i tillegg til den veldig ettertrakt­ede trampoline­parken. Adrenalinp­arken har til nå hatt mest aktivitets­tilbud for eldre barn og voksne, men ikke for de under 15. Det har de nå.

– Her er det tilpasset til barn mellom 0 og 15 år. Vi har allerede fått inn noen bestilling­er på bursdagsfe­iring her, så det håper vi kan bli en god opplevelse for de yngre, sier Rados.

– Himla gøy

Anette Githmark har tatt med seg døtrene Mathea (5) og Ella (3) som storkoser seg på trampoline­ne.

– Det er veldig bra at det åpnet noe her for de mindre. Vi har tidligere måttet kjøre til Vigeland, men det trenger vi ikke nå. Dessuten er det større og bedre her, sier Githmark.

– Det er himla gøy at vi har det meste av aktivitete­r på Lista nå, tilføyer hun.

De kom noen timer etter den storslåtte åpningen, men var heldige nok til at det var igjen litt kaffe og kaker til dem også.

 ??  ??
 ??  ?? Trampoline­parken var fylt med ivrige og hoppeglade barn på åpningen lørdag.
Trampoline­parken var fylt med ivrige og hoppeglade barn på åpningen lørdag.
 ??  ?? Det er trampoline­r fra vegg til vegg som barna kan boltre seg på.
Det er trampoline­r fra vegg til vegg som barna kan boltre seg på.
 ??  ?? Fotballban­en ble godt brukt under åpningsdag­en.
Fotballban­en ble godt brukt under åpningsdag­en.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway