Lister

Reme sluttet som Nordic-sjef

Etter 11 år som sjef ved Nordic dørfabrikk i Lyngdal, har Roy Reme sluttet i stillingen.

- TORREY ENOKSEN torrey@lister24.no

– Jeg ble enig med selskapets styre i desember i fjor at etter 11 år i stillingen var det på tide med et skifte i ledelsen ved Nordic. Jeg sa også til styret at jeg var villig til å sitte i stillingen frem til man hadde funnet en konstituer­t direktør som kan fungere frem til en få ansatt en direktør permanent, sier Reme til Lister.

Etter det vi erfarer skal Reme ha sluttet i stillingen som direktør ved hjørnesten­sbedriften i forrige uke.

Nordic Dørfabrikk hadde i 2018 en omsetning på 307,9 millioner kroner og et resultat før skatt på 13,5 millioner kroner. Med 184 ansatte, er fabrikken en av de største virksomhet­ene i Lyngdal.

– I løpet av de 11 årene jeg har vaert ved Nordic har jeg vaert med på en rekke drifts- og optimalise­ringstilta­k, samt oppkjøp og fusjonerin­g. Selskapet har doblet omsetninge­n og har nå gode økonomiske resultater og derigjenno­m et solid grunnlag for videre vekst, og da ble enig med styret at det var på tide at andre fører videre stafettpin­nen, forteller Reme.

– Hva kommer du til å gjøre i fremtiden?

– Frem til nå har hovedfokus vaert å få avsluttet Nordic på en god måte, og så skal jeg nå bruke tiden fremover til å finne ut hva jeg skal gjøre. Jeg er klar for nye utfordring­er, sier Reme.

Jan Hestås, som blant annet har vaert styreleder i Kruse Smith Spesialpro­dukter, er konstituer­t som administre­rende direktør ved dørproduse­nten.

 ?? FOTO: TORREY ENOKSEN ?? Roy Erik Reme som har vaert administre­rende direktør ved Nordic Dørfabrikk på Kvavik i Lyngdal siden 2009, har sluttet i stillingen.
FOTO: TORREY ENOKSEN Roy Erik Reme som har vaert administre­rende direktør ved Nordic Dørfabrikk på Kvavik i Lyngdal siden 2009, har sluttet i stillingen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway