Lister

Imponerte på friidretts­stevne

- JULIE JOHANSEN julie.johansen@pmsor.no

Denne helgen har det vaert sesongåpni­ng i friidrett. Lokale utøvere imponerte stort både i Kristiansa­nd og i Grimstad.

Lørdag var det var det Sørlandsme­sterskapet i Gimlehalle­n som startet sesongen for utøverne fra FLIK. De hadde sendt ni kampklare utøvere til Kristiansa­nd.

– Jeg tror nesten alle våre satt nye personlige rekorder i de øvelsene de var med i, sier Frank Johansen i FLIK.

Spesielt gøy var det nok for debutanten­e Tarjei Håberg og Erlend Lindekleiv, som til vanlig egentlig spiller fotball.

– Jeg er imponert over de gutta. De klinka til med supre resultater uten å ha vaert med på et stevne før, sier Johansen.

– Nå gleder alle seg til å få konkurrert i Lyngdal til helgen. Da får vi konkurrert litt mot lyngdølene, avslutter han.

Dana Angelina Medic var den eneste utøveren fra Lyngdal som var med lørdag. Med et 60-meterløp på tiden 8,30 og et lengdehopp på 4,85 meter ble det en fin start på sesongen for 17-åringen.

– Hun har hatt en periode med skader og dette var første stevnet som skadefri. Det ble en grei gjennomfør­ing på sesongstar­ten, hun fikk førsteplas­s i begge øvelsene hun stilte på, sier faren Vlado Medic.

Resten av utøverne fra Lyngdal

IL startet sesongen med Sparebanke­n Sør-lekene i Grimstad søndag.

Der løp seniorene Elin Serine Vik Johannesse­n og Helge Sveindal Rosfjord inn til en grei gjennomkjø­ring. De yngre utøverne i de aldersbest­emte klassene gjorde også en god start på sesongen kunne Rune Havaas, som var med til Grimstad, fortelle til Lister.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Kristina Madeleina Flaat (t.v.) og Ella Margrethe Friis tok med seg flere medaljer hjem i sine aldersklas­ser.
FOTO: PRIVAT Kristina Madeleina Flaat (t.v.) og Ella Margrethe Friis tok med seg flere medaljer hjem i sine aldersklas­ser.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway