Lister

Plukket ut som finalist til Vixen Awards

- MONA WIKØREN mona@lister24.no

Karen Elene Thorsen fra Flekkefjor­d er blant årets influencer­finalister i kategorien «Årets influencer mat» under Vixen Awards som arrangeres 31. januar.

I årets Vixen Awards deles det ut priser i 14 kategorier. Ifølge minmote.no kom det inn 10.000 nominasjon­er til årets utdeling. En jury har plukket ut semifinali­stene, og nå har publikum og juryen stemt frem sine favoritter til finalen.

Karen Elene Thorsens bok «Fattig student» ble utsolgt før den kom i butikkhyll­ene. Thorsen står bak en populaer Instagram-konto

med navnet Fattig.student, hvor hun deler oppskrifte­r og tips om billig studentmat. Dette var utgangspun­ktet for boken som ble lansert i august i fjor.

Instagram-kontoen startet Thorsen for litt over to år siden da hun bodde i Bergen.

– Da var jeg en fattig student som ønsket å spare penger for å kunne reise. Det var da jeg fant ut at jeg kunne spare penger på matbudsjet­tet, ved å bli flinkere til å planlegge bedre for å unngå å kaste mat, samtidig som jeg kunne spise billig, men fortsatt sunt og godt, uttalte hun til Lister i forbindels­e med bokutgivel­sen.

Videre:

– Det er mange dyktige matblogger­e her til lands, men svaert få av den fokuserer på mat på budsjett og mat for studenter. Jeg føler jeg har blitt alle studenters mor nå, jeg. Som hjelper de med handlelist­a og «lager» mat til dem nå når de har flyttet hjemmefra.

Thorsen var blant finalisten­e til Vixen Awards også i fjor, men nådde ikke helt opp.

Lister har forsøkt å komme i kontakt med Thorsen, men har så langt ikke fått svar på henvendels­ene.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Karen Elene Thorsen står står bak en populaer Instagramk­onto med navnet Fattig. Student.
FOTO: PRIVAT Karen Elene Thorsen står står bak en populaer Instagramk­onto med navnet Fattig. Student.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway