Lister

Synger med Seven-jentene

- SVEIN MORTEN HAVAAS svein.morten@lister24.no

Barnekoret Sifa gleder seg til å synge sammen med jentegrupp­a Seven i Frelserens kirke lørdag 1. februar.

– I forkant av konserten skal vi ha et lite korseminar med Seven, slik at vi blir helt klar til å vaere med på fire av sangene, sier en av lederne i koret, Siri Tjomsland Sunde, og fortsetter:

– Men vi er allerede i gang med å øve. Dette blir en flott konsert for både store og små, og vi ønsker velkommen fra hele distriktet. Sist vi hadde besøk av Seven, var for fem år siden, og nå gleder vi oss til at de kommer tilbake.

Seven-jentene er en kristen artistgrup­pe som har reist på kryss og tvers i Norge i 18 år. De har besøkt alle landets fylker, holdt over 1.100 konserter – og produsert mer enn 150 låter for kor, søndagssko­le og skole. Gruppa har solgt naermere 80.000 fysiske album, og er nå også tilgjengel­ig på alle de vanlige strømmetje­nestene.

De har nylig sluppet sitt album nummer fjorten – med den korteste tittelen til nå: «JA». Albumet inneholder både noen av gruppens store låtfavorit­ter, samt noen nye låter. Tittellåte­n «JA» handler om takknemlig­het for alt Gud har gitt og for at livet med ham er bra.

I år har låtskriver­duoen Løver og Oldebråten, som skriver alle gruppens sanger, 20-årsjubileu­m. Det er tjue år siden de tre første låtene kom til. Siden den tid har låtene blitt spilt på små og store scener over hele landet, vaert hyppig brukt i kor og søndagssko­ler og blitt spilt på NRK Super og på TV. De siste fem årene har Seven-gjengen reist rundt med bibelmusik­aler – og de spennende historiene om Moses, David og Jesus har blitt populaere i mange menigheter.

Seven har totalt 17 i troppen og det er stort sett alltid sju av dem på scenen når de besøker steder rundt om i hele landet.

 ?? FOTO: PRESSEBILD­E ?? Seven-jentene synger sammen med det lokale barnekoret Sifa i Frelserens kirke lørdag 1. februar.
FOTO: PRESSEBILD­E Seven-jentene synger sammen med det lokale barnekoret Sifa i Frelserens kirke lørdag 1. februar.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway