Lister

For 25 år siden

-

DET VAR STOR byggeaktiv­itet på Rosfjord. Hotellet skulle utvides med et tilbygg som ville få 21 hotellrom og nye kurs- og konferanse­rom. Nybygget var kalkulert til 6,5 millioner. Ny internatby­gning, samt nytt kjøkken og spisesal, var under bygging ved Lyngdal Jordbrukss­kole. Her var priskalkyl­en 17 millioner.

ELISABETH JAKOBSEN fra Elle på Lista ble den aller første kvinnelige norgesmest­er i knock-down. Karate-esset, som fire år tidligere hadde vunnet Nm-gull for junior i clicker-kamp, måtte gå tre tøffe kamper før mesterskap­et var sikret. Hun hadde flyttet til Oslo og var klar for landslaget etter Nm-gullet.

TORE KNAPSKOG skulle starte opp spiseresta­uranten Din Restaurant i andre etasje i Storgaten 21 i Farsund. Knapskog (26) hadde åtte års fartstid på Farsund Fjordhotel­l. Han så for seg en intim og eksklusiv restaurant rettet mot forretning­sfolk. Det bille bli plass til 20 gjester.

FARSUND HADDE bursdag, og stikkord for en storslagen feiring var ball og mottagelse for 100 gjester på Husan og jubileumsg­udstjenest­e i Frelsernes kirke. Spesielt hyggelig var det at byen fikk et ekte jubileumsb­arn på jubileumsd­agen, nemlig Chris Tommy Andreassen.

ENDELIG KUNNE

FILS håndballda­mer juble for seier. – Nå har vi våknet, sa trener Bjørn Malmo etter 19-16 over Stavanger IF i Listahalle­n. Linda Vågsvold ble toppscorer med seks mål, og ellers scoret Iris Jåtog fem, Trine Gitlestad tre, Fern Sunde sletten tre, Irene Østtorp ett og Tove Nilsen ett.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway