Lister

71 grader nord-kjendiser til Kvinesdal?

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

Nordisk Film TV AS ser etter steder å legge ruten for neste sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» på TV Norge.

Produsent Eirik Christoffe­r Hamre i Nordisk Film TV AS har sendt en e-post til blant annet Kvinesdal kommune om at de er på utkikk etter nye områder hvor deres deltakere i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» kan begi seg ut på, et program som i år spilles inn fra 24. august til 26. september

– Vårt mantra er å gi det norske folk reiselyst i eget land. Gjennom en reise fra Lindesnes til Nordkapp vil vi vise seerne hva Norge har å by i alle sine unike variasjone­r. Om du tenker at din kommune burde vises på tv-skjermen etter nyttår 2021 setter jeg stor pris på en mail fra deg, for vi trenger tips til vakre lokasjoner hvor vi kan la deltakerne telte. Ruta for neste sesong landes fortløpend­e, så la oss sammen finne noen gode løsninger innen kort tid! skriver Hamre til Kvinesdal kommune.

De viser til at kjendisutg­aven av programmet etter fem programmer på lufta har 616.000 seere i snitt.

Mens deltakerne bor ute i telt, bor produksjon­en bestående av cirka 50 personer innendørs mellom etappene.

– Vi ønsker ikke noe direkte støtte til oss i produksjon­en, men finnes det midler i kommunen til å støtte et lokalt overnattin­gssted som vil huse oss? Vi har også med oss egne kokker som for øvrig handler maten lokalt. De trenger derimot et storkjøkke­n å produsere mat på, skriver Hamre blant annet.

Han har allerede fått positiv respons fra Kvinesdal-ordfører Per Sverre Kvinlaug.

 ?? FOTO: SKJERMDUMP, DPLAY ?? Denne gjengen er deltagere i sesongen som nå vises av «71 grader nord- Norges tøffeste kjendis». I høst skal ny runde spilles inn - kanskje deler av turen legges til Kvinesdal?
FOTO: SKJERMDUMP, DPLAY Denne gjengen er deltagere i sesongen som nå vises av «71 grader nord- Norges tøffeste kjendis». I høst skal ny runde spilles inn - kanskje deler av turen legges til Kvinesdal?

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway