Lister

– Stoler ikke på hverandre

– Det ble for mye egospill. Folk stoler ikke på hverandre, uttalte spillende trener Tommi Køhn, etter at FLIK hadde tapt 22–26 mot topplaget i avdelingen, Randesund 3.

-

Det var en relativt opprørt og forbannet trener, Tommi Køhn, som møtte avisen etter kampen.

– I pausen ble vi enige om å prøve å snu dette, og det ble gjort avtaler. I stedet vil spillerne ordne opp sjøl, og tenker ikke på andre. Det går ikke mot så gode lag. Jeg er langt ifra fornøyd med spillerne, forklarte Køhn.

Kom bak tidlig

Allerede etter få minutter gikk bortelaget Randesund 3 opp i en ganske komfortabe­l ledelse. De ledet med to, tre og opp mot fem mål i første omgang. Til pause sto det 11-15 på lystavla. Det var likevel noe få lyspunkter hos hjemmelage­t, hvor noen av spillerne utviste gode enkeltpres­tasjoner. Blant annet scoret Endre Bruland på et frikast fra midtbanen, og satt ballen helt i krysset.

– Personlig synes jeg ingen fortjener å bli fremhevet i første omgang. Det var rett og slett flaut og pinlig, forsatte Køhn, som lovet å ta dette opp med spillerne i garderoben etter kampen.

FAKTA∂ Holdt følge

For selv om FLIK tapte, så holdt de følge fra pause og inn, og endte kun fire mål bak serieleder Randesund, som hadde veteranen Helge Haugland i mål.

– Han er veldig god og jeg har sett han komme innpå og avgjøre kamper. Jeg tror han har spilt på et høyere nivå tidligere, sier Køhn.

Selv om det ble gjort en del personlige feil, så som bom på straffe, og flere bom på gode kontringsm­uligheter var han litt mer fornøyd med andre omgang.

– Jeg synes keeper gjør det bra. Flere av spillerne stepper opp, blant annet Anders Vatland, som er leiesoldat hos oss, og som gjorde en god andre omgang. Av og til stepper noen kanskje litt for mye opp, og blir overivrige, og skal avgjøre kampen på egenhånd, sier han.

– Mye talent

Tommi Køhn føyer til at det bor veldig mye talent i dette laget, som bare venter på å slå ut i full blomst.

– På det beste er vi kanskje ligaens beste lag, i hvert fall helt der oppe. Det er kanskje det beste laget jeg har spilt med, når en tenker på kvaliteten som er her. Når samspillet sitter i denne troppen, er jeg sikker på av vi rykker opp, sier Køhn.

Etter 15 kamper ligger FLIK på sjetteplas­s med 14 poeng, elleve poeng bak Randesund 3, som altså leder avdelingen med 25 poeng.

 ?? FOTO: BJØRN HOEL ?? «Leiesoldat­en» Anders Vatland svever høyt og scorer mot Randesunds gode keeper Helge Haugland i sluttminut­tene.
FOTO: BJØRN HOEL «Leiesoldat­en» Anders Vatland svever høyt og scorer mot Randesunds gode keeper Helge Haugland i sluttminut­tene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway