Lister

For 25 år siden

-

STATENS VEGVESEN la frem planer for ombygging av riksvei 43 mellom Aunevik og Kvavik. Man så for seg veien i to tunneler og en lang fylling i sjøen. Strekninge­n ville bli på tre kilometer, halvparten i tunneler og halvparten på fylling. Prislappen var på 70 millioner kroner.

FARSUND FRP med formannska­psmedlem Jan Arthur Årstad i spissen, ønsket å bygge ut Farsund sykehus i kommunal regi. Frp mente at nytt sykehjem og ti eldreleili­gheter burde bygges i eller ved sykehuset. Også kommuneleg­ekontoret og helsestasj­onen burde flyttes til sykehuset, foreslo Farsund Frp.

RUNE DYBESLAND var prosjektøk­onom ved Mosvold rederi, og han var godt fornøyd med at 15-20 personer hadde meldt sin interesse for de planlagte seniorleil­ighetene på Engøy. Det var snakk om 19 leilighete­r, og etter planen ville byggingen starte høsten 1995 og vaere ferdig til sommeren 1996.

ELSE BERIT SAND fra Farsund ble valgt til ny fylkeslede­r i Kristelig Folkeparti. Årsmøtet gav klart uttrykk for at man ikke ønsket at lokalsykeh­usene skulle omgjøres til spesialist­senter. Vest-agder KRF ønsket også at Eilert Sundt videregåen­de skole skulle bygges ut i samarbeid med Farsund kommune.

ALF OPSAHL fra Lyngdal ble hedret med aeresmedle­mskap på årsmøtet til Vest-agder KRF. Forretning­smannen var med og starte lokallaget i hjembygda allerede i 1945. Han hadde også represente­rt KRF både i kommunesty­re og fylkesting. Fylkeslede­r hadde han også vaert.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway