Lister

Arthur (24) er klar for Idol-bootcampen

På Tv-skjermen i kveld kunne man se Arthur Stuliens imponere på Idolauditi­on. Sangstemme­n fra Byremo kom videre.

- CECILIE NILSEN cecilie.nilsen@lister24.no

I Arendal fikk Idol besøk av en gammel Idol-kjenning fra Byremo, nemlig Arthur Stulien. På audition i Arendal sang Stulien seg videre i sangkonkur­ransen med Dustin Lynch-låta «Angels and Cowboys».

– Moro

– Det var selvfølgel­ig veldig moro å gå videre! Det er moro å prøve seg på Idol igjen, etter at det er fire år siden jeg «debuterte» på skjermen, sier Stulien.

– Det er litt sånn at man tenker at det ikke bare er dommerne, seerne eller familie og venner som skal imponeres. Når man har vaert med før må man liksom overbevise seg selv også. Da er følelsen selvfølgel­ig ekstra god! legger han til.

Auditionen i Arendal ble for øvrig holdt av kun dommer Silje Larsen Borgan alene.

– Det var veldig overrasken­de med en gang den beskjeden kom, og først tenkte jeg litt at de «nedpriorit­erte» vår auditionru­nde. Når det bare er en dommer er det ikke mye mellom gull og gråstein, men jeg valgte heller å se på det som en positiv utfordring, forteller Stulien.

Bootcamp

– Å vaere med i Idol er selvfølgel­ig en litt hektisk og tidvis stressende affaere, men det er jo en konkurrans­e med mange andre dyktige sangere.

Han går videre til neste steg i Idol, som er bootcamp i Nydalen i Oslo, sammen med drøyt 100 andre fra hele landet. Programmen­e derfra starter førstkomme­nde fredag.

– Nå gleder jeg meg masse til bootcamp, og går inn for å gjøre Byremo stolt! slår Stulien fast.

Nå gleder jeg meg masse til bootcamp, og går inn for å gjøre Byremo stolt! Arthur Stulien

 ??  ??
 ?? FOTO: TOR ERIK SCHRØDER/TV 2 ?? – Når man har vaert med før må man liksom overbevise seg selv også. Da er følelsen selvfølgel­ig ekstra god, sier Idolkjenni­ngen fra Byremo,
Arthur Stulien, om å komme videre i Idol.
FOTO: TOR ERIK SCHRØDER/TV 2 – Når man har vaert med før må man liksom overbevise seg selv også. Da er følelsen selvfølgel­ig ekstra god, sier Idolkjenni­ngen fra Byremo, Arthur Stulien, om å komme videre i Idol.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway