Lister

Sofie (20) har sjekket inn på Love Island

Sofie Antonsen (20) fikk mye makt da hun mandag kom inn som nykommer på Love Island.

- ÅSE ASTRI BAKKA aase@lister24.no

«I en idyllisk villa i eksotiske Argentina leter unge, single mennesker etter kjaerlighe­ten. Med morsomme konkurrans­er og romantiske dater ligger alt til rette for å finne en sjelevenn for livet. Men på Love Island kan alt skje.

Gjennom seernes påvirkning­skraft, og en konstant strøm av nye single som venter på sin sjanse, settes parene på stadige prøver. Vinnerne er paret som ikke bare vinner hverandres, men også seernes hjerter.»

Slik presentere­s Love Island på TV2S egne nettsider.

For lokale seere får serien nå en ekstra spenning ettersom Sofie Antonsen fra Farsund gjorde sitt inntog et godt stykke ut i sesongen, som nykommer mandag.

Fikk bestemme

Og det var nettopp den lokale 20-åringen som fikk bestemme hvilken av de to mennene i overtall som fikk bli som en del av et par med henne og hvem som måtte dra.

For de som har fulgt med, så valgte hun Jon André. Dette er også en ung mann Antonsen kunne tenke seg å bli bedre kjent med - det sier hun i alle fall i et intervju som TV2 har lagt ut.

Impuls

Antonsen er fra Farsund, men flyttet nylig til Oslo. Som arbeidsled­ig - og litt uheldig i kjaerlighe­tslivet hittil - ble hun fristet da hun nylig skjønte at det fremdeles var mulig å melde seg på Love Island.

– Jeg satt hjemme en kveld og så på Love Island, også så jeg at det fortsatt var mulighet til å melde seg på, og da tenkte jeg: «Greit, da gjør jeg det da». Og nå er jeg her!», sier Sofie til Tvkanalen.

Målet med serien er å finne kjaerlighe­ten. Antonsen sier hun ser etter en som er positivt innstilt til livet generelt, og som setter seg og sine behov høyt, slik at hun alltid vet at han har det bra med seg selv. Tillit kommer også høyt.

Som nevnt har hun allerede lagt merke til nevnte Jon André i så måte.

Ikke sex

20-åringen er bevisst på hva hun kommer til å gjøre og ikke mens hun oppholder seg i villaen der serien spilles inn.

– Jeg skal ikke ha sex på tv! Og jeg tør nesten ikke kysse på tv, heller, ler hun.

– Jeg synes det er så skummelt at pappa å de skal se på! Jeg har alltid tenkt at jeg gruer meg til den dagen jeg gifter meg, for da må de se at jeg kysser noen, legger hun til etter at hun har fortalt at faren først holdt på å få sjokk, men at han nå synes det er kult at hun deltar.

Så får vi se da, om den unge, kvinnen fra det blide Sørland har hell på Love Island.

Jeg satt hjemme en kveld og så på Love Island, også så jeg at det fortsatt var mulighet til å melde seg på, og da tenkte jeg: «Greit, da gjør jeg det da».

Sofie Antonsen

 ??  ??
 ?? FOTO: TV2 ?? – Jeg kommer ikke til å ha sex på tv! sier 20-åringen, og anslår at også kyssing er flaut med tanke på at familien ser på.
Sofie Antonsen fra Farsund prøver kjaerlighe­tslykken på Love Island.
FOTO: TV2 – Jeg kommer ikke til å ha sex på tv! sier 20-åringen, og anslår at også kyssing er flaut med tanke på at familien ser på. Sofie Antonsen fra Farsund prøver kjaerlighe­tslykken på Love Island.
 ??  ??
 ??  ?? Sofie Antonsen sammen med programled­er Morten Hegseth.
Sofie Antonsen sammen med programled­er Morten Hegseth.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway