Lister

Om våre soverom

-

Takk til Gøril Onarheim for kommentar 28. januar til innlegget vårt «Alt er normalt». Godt å høre at du er enig med oss i at ingen har noe med å vite hva som foregår i andres soverom. Til din beskjed om å «komme oss ut av folks soverom», ville det derfor vaert fint om du sendte den samme beskjeden til for eksempel NRK, som for litt siden viste en samleie-scene på Dagsrevyen midt i akten, slik at folk over hele landet kunne få se det.

Innlegget vårt hadde da heller ikke noe med ditt eller andres soverom å gjøre. Vi ønsker ikke å vite noe om hva folk gjør i sine soverom. Men vi er bekymret over at organisasj­onen FRI skal få frie tøyler til, med statlig støtte og direktiver, å påføre barn helt ned i barnehagen­e varig skade med sin normløse sex-ideologi.

At FRI ønsker frihet til å leve sine sexliv

Men at de skal få tvinge sin ideologi inn over alt i samfunnet, bør rett og slett ikke vaere tillatt.

fritt uten normer er beklagelig. Men at de skal få tvinge sin ideologi inn over alt i samfunnet, bør rett og slett ikke vaere tillatt. Her har regjering og storting dessverre latt seg overstyre av organisasj­onen FRI og Rosa kompetanse. Det er etter vår og manges mening ansvarsløs­t, med uante konsekvens­er for samfunnet vårt. Det er en livslov som sier: En må høste det en sår. Det burde en tenke over.

Til kunnskap om hva som skjer på dette området, anbefales å lese boken «Normløst» av Kjell Skartveit. I det minste burde kommunesty­rene ha kjennskap til den. Og alle småbarnsfo­reldre.

Lyngdal 8/2-20

Kjetil Fredriksen Oddbjørg Fredriksen Reidun Holm

Tor Øystein Holm Birger Sløgedal

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway