Lister

Gleder seg til å ta imot kunder igjen

- LARS ERIK LARSEN lars.erik@lister24.no

Butikklede­r for Kitchn i Farsund, Kristine Løland, gleder seg over at hennes butikk får åpne igjen torsdag.

– Vi ser fram til å åpne butikken på torsdag og gleder seg til å hjelpe kundene med det de trenger. Så følger vi anbefaling­ene fra myndighete­ne og Kitchn sentralt og tar en dag av gangen. Men nå gleder jeg meg til å ta imot kundene på best mulig måte slik at de kan få en trygg og god handel, sier Løland.

18. mars sendte kjeden ut pressemeld­ing om at de stengte alle sine butikker. Kjeden begrunnet dette med at «det er viktig for oss å beskytte de ansatte og kunder for smittespre­dning, og vi ønsker å bidra med det vi kan i den nasjonale dugnaden. Å holde butikkene åpne vil også vaere økonomisk krevende i disse unntakstid­er.». Nå har kjeden bestemt seg noen av butikkene igjen.

Butikken i Farsund er den eneste i Lister som har fått beskjed av kjeden om at de kan åpne igjen. Første åpningsdag blir torsdag.

Senterlede­r Elisabeth Stølen er glad for at kjøkkenuts­tyrbutikke­n åpnes igjen.

– Det har vaert mange som har savnet Kitchn og mange som i disse dager har fokus på hygge hjemme, matlaging og for eksempel baking og da trenger man kanskje litt ekstra utstyr. Veldig hyggelig at de velger å åpne opp på Amfi

Farsund nå før påske slik at de som trenger det kan få tak i det utstyret de ønsker, sier hun.

Stølen sier videre at de gjør alt de kan for at senterets kunder skal oppleve at det er en trygg opplevelse å besøke senteret.

– Vi gjør alle tiltak vi kan for at kundene skal føle seg trygge og har økt frekvens på vasking og ekstra renhold av trykkflate­r, antibac-stasjoner ved alle innganger og i butikker, lekeappara­ter er pakket bort og vi følger selvsagt FHI sin anbefaling om minimum 1 meter avstand.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Kristine Løland gleder seg til å åpne Kitchn igjen torsdag.
FOTO: PRIVAT Kristine Løland gleder seg til å åpne Kitchn igjen torsdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway