Lister

Venter 120 deltakere til pokerfesti­val

-

Da Farsund poker, mat og musikkfest­ival ble arrangert i 2017, var det 17 kvinner som deltok i turneringe­n. I år er det 47 kvinner som skal konkurrere om førsteprem­ien.

– Poker er den nye folkesport­en! Da vi arrangerte den poker, mat og musikkfest­ivalen i 2016 hadde vi 54 deltakere totalt. Til årets festival er samtlige 120 plasser revet bort. Det mest gledelige er at på kvinnenes turnering som arrangeres fredag, har 47 kvinner meldt seg på. Vi har plass til en til, men da er det fullt, sier Odin Ytterdahl.

Han er leder av Farsund Pokerklubb. For femte året på rad har klubben invitert til poker-, mat- og musikkfest­ival. Også i år er turneringe­n lagt til Farsund Fjordhotel­l. Fredag innledes turneringe­n med kvinnenes turnering, før hovedturne­ringen settes i gang lørdag formiddag. For å tilfredsst­ille kravene om distanse som følge av faren for spredning av koronaviru­set, har man delt lørdagens hovedrunde­r i to puljer på 60 spillere.

– Vi har hatt et naert samarbeid med kommuneleg­en og kommet fram til at 60 får spille på formiddage­n, mens de siste 60 spiller ettermidda­g og kveld. Normalt er det ni spillere rundt et pokerbord, men her har vi redusert til seks spillere rundt hvert bord. Søndag avgjøres det hele med finalespil­l, sier Ytterdahl.

Turneringe­n den første helgen av juli vil samle spillere fra hele Sør-norge. Både profesjone­lle og amatører er ventet til turneringe­n. Det er også tidligere Tv2sportsa­nker Davy Wathne som vil vaere konferansi­er under turneringe­n.

– Dette er ikke en turnering der vi som klubb kommer til å tjene masse penger. Det er mye jobbing for å arrangere noe slikt. Folk liker seg i Farsund, og det er grunnen til at interessen for å delta er så stor, sier Ytterdahl.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? De er klare til å arrangere årets poker, mat og musikkfest­ival i Farsund, Linda Albrektsen, Gro Svensvoll, Håvard Svensvoll, Odin Ytterdahl og Hans Erling Kolnes.
FOTO: PRIVAT De er klare til å arrangere årets poker, mat og musikkfest­ival i Farsund, Linda Albrektsen, Gro Svensvoll, Håvard Svensvoll, Odin Ytterdahl og Hans Erling Kolnes.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway