Lister

– Lagt masse tid og arbeid inn

Det Farsund-frontede bandet Lüdo slipper lørdag 4. Juli en ny singel.

-

Bandets nye låt "Our Best Days Lie Ahead" handler ifølge bandet Lüdo om pågangsmot.

– Den formidler et optimistis­k syn på fremtiden, til tross for at ting nå ser noe dystert ut. Vi begynte å skrive låten for cirka to år siden, da knyttet vi den mer opp til personlige livserfari­nger, og visste lite om hvor relevante temaene låten tar opp kom til å bli i forhold til den nåvaerende situasjone­n verden befinner seg i, skriver Sebastian Barøy i Farsunds-bandet.

Ingen langvarig løsning

Han formidler videre at de dessverre ikke har noen langvarig løsning på problemene de står ovenfor, og at i slike situasjone­r kan riktig låt gi motivasjon­en man trenger.

– Denne gangen har det seg slik at rette låt består av seks sinte menn som brøler i fjeset ditt at alt kommer til å gå bra til slutt. I likhet med mange andre, har koronaviru­set vaert et stort hinder på en allerede krunglete vei, uttrykker Barøy.

– Mangel på spillejobb­er, og muligheter til å vaere i kontakt med publikumet vårt har vaert et stort problem, men etter noen måneder med research, og prøving og feiling, så har vi nå fått til en tilstedeva­erelse på sosiale medier, som hjelper oss et godt stykke videre på veien!

Mange låter

Planene fremover er å slippe Ep'en de spilte inn i fjor sommer; "Seconds to Minutes... Minutes

Mangel på spillejobb­er, og muligheter til å vaere i kontakt med publikumet vårt har vaert et stort problem

Sebastian Barøy

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Det Farsunds-frontede bandet Lüdo slipper ny singel lørdag 4. juli.
FOTO: PRIVAT Det Farsunds-frontede bandet Lüdo slipper ny singel lørdag 4. juli.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway