Lister

Hvem har retten på sannheten i dagens mediesirku­s?

-

Er det venstreori­enterte MSM (main stream media)? eller kanskje den høyreorien­terte opposisjon­en? Det har aldri vaert lettere å få informasjo­n enn i dag. Mediene kaster informasjo­nen ut i en rasende fart. Internett er fullt av artikler som støtter nettopp det du ønsker å tro.

Men hvordan får vi et fullstendi­g og balansert bilde?

Sannheten ligger kanskje litt midt imellom?

Uansett så kan det vaere fornuftig å vaere kritiske til det du leser vaere seg Resett eller NRK. Industri og Naeringspa­rtiet (INP) har som en av sine statutter å føre en åpen, aerlig og transparen­t konsekvens-politikk som setter det norske folk først. INP vil sikre det norske arbeidsmar­ked og velferdsst­at i gjennom å fokusere på å gjenreise tilliten til det norske naeringsli­vet og utvikle distriktsn­orge. De tradisjone­lle styringspa­rtiene har aktivt etterlatt seg et politisk vakuum i det de har valgt å la seg polarisere av ytterfløye­ne. Norge er i ferd med å miste sine rettighete­r som et selvstendi­g land. Dette gjøres av våre folkevalgt­e som tydeligvis har misforståt­t egen rolle. Nemlig å utføre folkets vilje. Nå kan det argumenter­es at vi får det vi stemmer på og det er til dels sant, men det norske folk har for eksempel stemt NEI til EU to ganger og likevel fortsetter den arrogante politikere­liten sitt arbeide mot folkets vilje ved å godta naermest uendelige Eu-direktiver.

Det er ikke uten grunn at det nystartede INP på under ett år har etablert seg i naer alle fylker. Sentrumspa­rtiet baserer seg på aerlig og sunt bondevett. Partiprogr­ammet er bygget av folket selv med hjelp av sosiale medier. Blant annet stilles det krav til minimum 5 års arbeidserf­aring før man kan ha sentrale verv. Nettopp fordi nordmenn er lei av å bli ført bak lyset har mange valgt å melde seg ut av de etablerte partier som ikke evner å endre politisk retning. INP jobber nå for å etablere kommunepar­tier og jeg oppfordrer folk av alle etnisitete­r og spesielt damer til å vaere med. Mangfoldet er viktig når vi skal utvikle et baerekraft­ig samfunn.

“Man skal gjøre sin plikt og kreve sin rett, i den rekkefølge­n” ble jeg en gang fortalt av en klok mann. Derfor jobber jeg nå for å gi det norske folk muligheten til en ny kurs som nordmenn kan stille seg bak. Vi trenger å utvikle industri og naering. Vi trenger en miljøpolit­ikk vi kan tro på og en fremtid der demokratie­t står i første rekke. INP - vi skal bygge Norge.

Derfor jobber jeg nå for å gi det norske folk muligheten til en ny kurs som nordmenn kan stille seg bak

Med vennligst hilsen

Jan Egil Svendsen, leder Farsund INP (under etablering)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway