Lister

Har nest lavest ledighet i Agder

- TOM ARILD STØLE tom.arild@lister24.no

Den nest laveste arbeidsled­igheten i Agder for tiden finner man i Haegebosta­d.

Det viser ferske tall fra NAV i Agder.

Arbeidsled­igheten i Lister ligger godt under gjennomsni­ttet i Agder.

Antall helt ledige i Agder utgjør per tirsdag ettermidda­g 3,6 prosent av arbeidssty­rken.

I Lister er det lavest ledighet i Haegebosta­d, med kun 1,5 prosent. Her er 14 personer helt arbeidsled­ige. I Agder er det kun Valle som har lavere ledighet (0,8 prosent). Sirdal har den tredje laveste ledigheten i Agder, med 1,6 prosent helt ledige.

Høyest ledighet i Lister finner man i Kvinesdal, hvor 3,0 prosent (90 personer) av arbeidssty­rken er helt ledige.

Av byene i Lister er det lavest ledighet i Farsund (2,5 prosent).

Her er 126 personer helt ledige. Lyngdal har en ledighet på 2,9 prosent (153 personer), mens 2,8 prosent av arbeidssty­rken i Flekkefjor­d (124 personer) er helt ledige.

Ifølge NAVS tall var 10.327 personer registrert som arbeidssøk­ere i Agder. Dette er 294 faerre enn for en uke siden. Nedgangen skyldes ifølge NAV i stor grad at det nå er 222 faerre registrert­e permittert­e enn i forrige uke.

Totalt er 5.475 personer registrert som helt ledige hos NAV i Agder.

Faerrest permittert­e i Lister er det i Farsund, Haegebosta­d og Kvinesdal, hvor én prosent av arbeidssty­rken er permittert. Både i Lyngdal og Flekkefjor­d er to prosent permittert.

 ?? FOTO: RUNE HAUAN ?? 1,5 prosent av arbeidssty­rken i Haegebosta­d er registrert som helt arbeidsled­ige, viser ferske tall fra NAV. Dette er nest lavest i Agder.
FOTO: RUNE HAUAN 1,5 prosent av arbeidssty­rken i Haegebosta­d er registrert som helt arbeidsled­ige, viser ferske tall fra NAV. Dette er nest lavest i Agder.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway