Lister

Aldri hatt høyere bruktbilsa­lg

- TORREY ENOKSEN torrey@lister24.no

Rune Høiland ved Farsund bilomsetni­ng har aldri opplevd en høyere omsetning enn i mai, juni, juli og august i år.

– Det har vaert fantastisk! Jeg har holdt på med salg av bruktbiler siden 2012, og i løpet av disse årene tror jeg at jeg aldri har opplevd et lignende salg som i mai, juni, juli og august i år. Det er de beste månedene jeg noen gang har opplevd. Nå er utfordring­en å få tak i nok bruktbiler for å kunne tilfredsst­ille de faste kundene, sier Høiland.

Med kunder fra Nordkapp til Lindesnes, har Høiland hatt stor pågang av kunder som vil kjøpe. De siste månedene har salget av SUV med automatgir vaert den store vinneren. Samtidig er etterspørs­elen etter småbiler til nybegynner vaert stor.

- Tidligere var det lite problem med å få tak i bruktbiler, nå er det mer kamp. Finn.no er det store våpenet for oss som både skal både kjøpe og selge bruktbiler. Jeg skulle gjerne hatt et godt utvalg av flere småbiler med automatgir som passer til nybegynner­e. Jeg har satt meg som mål å ha 30 biler til enhver tid klar til levering i hallen, men for tiden er det rundt 20, sier Høiland

 ?? FOTO: MALENE SØRENSEN LUNDBERG ?? Det har vaert fantastisk, sier Rune Høiland ved Farsund bilomsetni­ng om bruktbilsa­lget i sommer. Utfordring­en er å skaffe nok biler.
FOTO: MALENE SØRENSEN LUNDBERG Det har vaert fantastisk, sier Rune Høiland ved Farsund bilomsetni­ng om bruktbilsa­lget i sommer. Utfordring­en er å skaffe nok biler.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway