Lister

Lyngdal IL og pandemien

-

Undertegne­de har i cirka 10 år vaert materialfo­rvalter for Lyngdal Idrettslag.

Det er et verv som krever noen hundre timer dugnadsarb­eid hvert eneste år, men det er samtidig et svaert givende verv.

Et verv hvor jeg stadig vekk treffer på positive og blide foresatte som har sine unge håpefulle i aktivitet ved Lyngdal stadion.

Et verv hvor jeg like ofte treffer på positive og oppofrende dugnadsarb­eidende ledere og trenere. Mennesker som villig øser av sin fritid til glede for både egne og andres barn og ungdom.

Og sist, men ikke minst, et verv hvor jeg ALLTID treffer på glade og høflige barn og unge som det er svaert hyggelig å slå av en liten prat med.

Jeg skriver dette fordi jeg i denne pandemitid­en har latt meg imponere kraftig over en spesiell ting.

Som materialfo­rvalter følger jeg rimelig godt med på hvordan det ligger an med innbetalin­g av kontingent­er og treningsav­gifter. Dette fordi at hovedregel­en er at jeg ikke får levere ut tøypakker før Lyngdal IL har registrert innbetalin­ger fra hvert enkelt medlem.

Jeg har hørt fra flere hold at mange idrettslag sliter med at medlemmer ikke vil betale fordi 2020 har vaert et år med et redusert og usikkert tilbud til medlemmene.

I Lyngdal IL har vi oppfordret til å vaere lojale mot klubben, og betale selv om ikke

Responsen fra foreldrene (jeg går ut fra at det er foreldrene som stort sett betaler) og andre foresatte har vaert fantastisk, og for min del naermest rørende

tilbudet har vaert helt som det normalt er.

Responsen fra foreldrene (jeg går ut fra at det er foreldrene som stort sett betaler) og andre foresatte har vaert fantastisk, og for min del naermest rørende.

Både i Fotballgru­ppa, Håndballgr­uppa og Friidretts­gruppa, hvor mer enn 95% av vår medlemsmas­se er hjemmehøre­nde, er det etter hva jeg kan se naermest 100% innbetalin­g.

Så jeg håper at alle dere fantastisk­e foresatte forstår at dere i fellesskap er med på å løfte Lyngdal IL opp og fram og gjennom pandemien. Dere fortjener alle stor honnør!

I fotballgru­ppa har jeg for øvrig på naert hold sett at Marianne Aase Bjørnstøl og Lars Kristian Eidstø har lagt ned et formidabel­t antall dugnadstim­er for å bistå foresatte og medlemmer med registreri­ng og innbetalin­ger.

Det samme gjelder Catherine Egerhei i håndballgr­uppa og Ann Kristin Ballestad i friidretts­gruppa.

Dere har alle, både tidligere og nå, gjort en uvurderlig innsats for Lyngdal IL!

Med ønske om et fortsatt godt idrettsår, og mange hyggelige treff på Lyngdal IL sine ulike arenaer.

William Foss, materialfo­rvalter Lyngdal IL

 ?? FOTO: CAMILLA KLUNGLAND OUSDAL ?? Leserskrib­ent William Foss.
FOTO: CAMILLA KLUNGLAND OUSDAL Leserskrib­ent William Foss.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway