Lister

Vant klubbmeste­rskapet for tredje år på rad

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

Ivan Jovic gikk til topps da Farsund tennisklub­b nylig arrangerte klubbmeste­rskap.

– Jeg er et konkurrans­emenneske, og går alltid for å vinne. Nå har jeg vunnet turneringe­n for tredje gang på rad, så jeg er glad for å kunne forsvare tittelen. Det gjør også at jeg vet hvor mye jeg må ofre for å vinne, så jeg har jobbet mye for dette. Jeg elsker både fotball og tennis, men ettersom det har blitt lite fotball i år, så har jeg brukt en del tid her, sier Ivan Jovic til Lister24.

Han er ellers godt fornøyd med årets turnering.

– Årets turneringe­n var en kjempesuks­ess med åtte nye spillere, og det var god stemning både på tribunen og på bane. I tillegg var det mange kjempespen­nende og jevne kamper, høy temperatur, knuste racketer, og så videre. Det er akkurat som det skal vare i en sunn konkurrans­e, sier Jovic.

Spillerne ble fordelt inn i to grupper, en a-gruppe som bestod av seks spillere spillere som spiller ofte eller har spilt i flere år og 10 spillere i en b-gruppe bestående av spillere som begynte å spille i år eller bare har spilt av og til de siste årene.

– Dette gjorde at alle fikk spille minst fire-fem kamper. Jeg mener derfor at dette må ha vaert det gøyeste klubbmeste­rskapet vi har hatt etter at vi startet opp igjen denne turneringe­n i 2014 etter at det nye anlegget her stod klart, sier Jovic.

Ettersom årets fotballses­ong er avlyst, fikk han med seg både nåvaerende og tidligere fotballspi­llere, som Ole Johan Syvertsen, Tore Kristensen, Kim Andre Lauritsen, Magnus Holmen og Christophe­r Hansen.

– Jeg tror fotballspi­llerne kan dra nytte av å spille tennis i forhold til konkurrans­einstinkte­t.

Når man spiller 11 mot 11 i fotball, så er det lett å gjemme seg litt og slappe av. I tennis er alt opp til deg og du må holde fokus og vaere på hele tiden. Der tror jeg fotballspi­llere kan ha noe å laere, sier Jovic.

Theis Jacob Lundegaard vant finalen i B-gruppen.

– Jeg vet hvor mye denne seieren betyr for ham, sier Ivan Jovic.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway