Lister

Ønsker sparringsp­artnere for kommunen

- LARS ERIK LARSEN lars.erik@lister24.no

Kvinesdal kommune er på jakt etter naeringsli­vsrepresen­tanter som kan vaere sparringsp­artnere for kommunen i naeringsut­viklingssa­ker.

Ordfører Per Sverre Kvinlaug og naeringssj­ef Liv Øyulvstad, som selv blir en del av nyetablert­e rådet, forteller i en pressemeld­ing at de ønsker en representa­nt fra både industri, bygg og anlegg, jordbruk/skogbruk/fiske, reiseliv og transport, butikk og salgsarbei­d, ingeniør og IKT fag, samt fra serviceyrk­er og annet arbeid som medlemmer i rådet.

I tillegg til å vaere sparringsp­artner for kommunen i naeringsut­viklingssa­ker skal rådet «bidra til positivt omdømme og positiv utvikling i kommunen. Her har naeringsli­vet en god mulighet til å vaere med å påvirke naeringsut­viklingen i Kvinesdal» heter det i pressemeld­ingen.

– Det er viktig at representa­ntene driver virksomhet i Kvinesdal, brenner for utvikling av Kvinesdal, og vi vil gjerne ha inn yngre krefter, sier Ludvig Hunsbedt.

Det jobbes også med å få på plass et årlig stormøte mellom aktørene i naeringsli­vet i Kvinesdal. Her vil det bli rom for å diskutere viktige saker, samt å å informere om egen virksomhet og knytte nye kontakter.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Naeringssj­ef Liv Øyulvstad, ordfører Per Sverre Kvinlaug og Ludvig Hunsbedt vil ha inn yngre krefter i nytt råd.
FOTO: PRIVAT Naeringssj­ef Liv Øyulvstad, ordfører Per Sverre Kvinlaug og Ludvig Hunsbedt vil ha inn yngre krefter i nytt råd.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway