Lister

Avventer prøvesvar etter jubileumsf­est

- BJØRN HOEL bjorn@lister24.no

Etter at lokallaget til KRF i Farsund markerte 75-årsjubileu­m på Herredshus­et i Vanse sist torsdag, ble alle oppfordret til å teste seg.

– En som var på øvelse med sangkoret Nordvesten onsdag, var også med på festen på Herredshus­et dagen etter. Etter som jeg har forstått dette, at når man har vaert i samme rom i mer enn 15-20 minutter med en som har testet positivt, så skal de teste seg. Jeg testet meg i dag tidlig, selv om jeg ikke har noen symptomer, sier lokallagsl­eder for KRF i Farsund, Torrey Skeibrok.

– Jeg føler meg i god form. Jeg håper jo det går bra, men dette er jo ikke noe greit, føyer han til.

Han understrek­er at den personen som testet positivt selvsagt ikke har gjort dette med vilje.

– Vedkommend­e beklaget seg, men det kunne jo ha skjedd alle. Så får vi håpe at dette går bra, sier han.

Lokallagsl­eder Skeibrok forteller dessuten at festen forløp som planlagt, og at stemningen var god. På forhånd uttalte han at dette var noe de gledet seg til å feire.

– Vi er jo alle veldig glad i partiet vårt. KRF i Farsund lever i beste velgående, og er blant annet godt represente­rt i kommunesty­ret og i utvalg, sier han.

Skeibrok opplyser at de også fikk besøk av stortingsr­epresentan­t Hans Fredrik Grøvan fra Lyngdal, som kastet glans over begivenhet­en.

Han legger til at det var 25 personer med på festen.

– Vi har ellers fulgt alle regler, slik at det skal vaere enkelt å få tak i folk, i forhold til smittespor­ing, sier Skeibrok.

 ?? FOTO: BJØRN HOEL ?? Ungdomssko­leelever ved Lista ungdomssko­le og Farsund ungdomssko­le skal ha hjemmeskol­e ut uken.
FOTO: BJØRN HOEL Ungdomssko­leelever ved Lista ungdomssko­le og Farsund ungdomssko­le skal ha hjemmeskol­e ut uken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway