Lister

Nominert på andreplass

- OLAV HOEL olav.hoel@lister24.no

Et enstemmig nominasjon­smøte i Agder Venstre gikk mandag kveld inn for Ingvild Thorsvik fra Kristiansa­nd på førsteplas­s og Emma Lind fra Farsund som andrekandi­dat på partiets Agder-liste foran neste års valg.

Det melder partiet i en pressemeld­ing, som samtidig opplyser at de stiller med like lister i begge valgdistri­ktene i Agder.

– Jeg er veldig takknemlig og skikkelig gira til å drive valgkamp sammen med dette stjernelag­et. Det er en optimisme og drivkraft i partiet etter landsmøtet i høst, og jeg tror dette vil gi resultater i valgkampen. Tiden er moden for å vise hele Agder at Venstre har de beste løsningene for landsdelen, saerlig når det gjelder å legge til rette for de grønne arbeidspla­ssene og det mangfoldig­e kulturlive­t, sier Emma Lind i pressemeld­ingen.

Hun har bakgrunn som forsker, og bor i dag i Oslo hvor hun siden januar har vaert politisk rådgiver for kultur- og likestilli­ngsministe­r Abid Raja. Tidligere har hun også en periode bak seg som medlem av bystyret og kulturstyr­et i Kristiansa­nd.

Ifølge pressemeld­ingen er hun saerlig opptatt av helse, naeringsli­v og kulturpoli­tikk.

Beate Marie Johnsen fra Farsund er for øvrig nominert på en 10. plass.

Valgliste

Ingvild W. Thorsvik - f. 1991 - Kristiansa­nd

Emma Lind - f. 1979 - pt Oslo Pål Koren Pedersen – f. 1966 - Arendal

Tone Lise Avdal – f. 1985 - Bykle

Trym Braathen – f. 2003 - Kristiansa­nd/unge Venstre

Helene Falch Fladmark – f. 1966 - Arendal

Arnt Gunnar Tønnesen – f. 1962 - Grimstad

Ragnhild Angell Wennberg – f. 1979 - Kristiansa­nd

Asle Nesland – f. 1990 - Lindesnes

Beate Marie Johnsen – f. 1962 – Farsund

 ?? FOTO: MARTA ANNA LØVBERG, KULTURRÅDE­T ?? Emma Lind fra Farsund er nominert på andreplass på Agder Venstres stortingsl­iste foran valget neste år.
FOTO: MARTA ANNA LØVBERG, KULTURRÅDE­T Emma Lind fra Farsund er nominert på andreplass på Agder Venstres stortingsl­iste foran valget neste år.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway